avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

daca am trimis altceva prin colet contra sumei de 300 de lei si la 2 zile am inapoiat banii dar persoana respectiva nu si-a retras plangerea si mi sa facut dosar, ce mi se poate intampla?mentionez ca a fost o greseala incurcatura de colete nu a fost ceva intentionat si intre timp am plecat din tara
Cel mai recent răspuns: gogu00772 , utilizator 14:00, 5 Aprilie 2012
Puteti face dovada ca ati inapoiat banii?
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
Flavius1984, utilizator
da pot face dovada.iam trimis banii prin mandat postal si mia dat cei de la posta chitanta unde scrie clar numele ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema delicata - un coleg a schimbat continutul coletului pe care l-am rugat sa il expedieze eagle24ro eagle24ro Buna ziua tuturor! Zilele trecute am avut o experienta care nu vreau sa se mai repete in veci si nu o doresc nimanui. :( Va rog daca puteti sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune de 300ron cristi73 cristi73 din greseala am inselat un cunoscut cu 300ron, m-am oferit sa-i returnez acesti bani (avand dovada ca i-am trimis prin mandat postal) dar nu a vrut sa-i ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera banii furati din colet de autor necunoscut? raseth raseth Varul meu din Malta mi-a trimis in plic prin posta, 547 euro, nevrand sa plateasca 50 de euro comision la Western Union si crezand ca serviciile [EDITAT] ... (vezi toată discuția)