avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate miki78sandu

Activitate miki78sandu

Răspuns la discuția Cont casă pariuri online
Ce drept are o casa de pariuri sa-mi închidă contul , după ce am pierdut la ei mai bine de 40. 000 e legal?
Îmi pare ca e un abuz, fără a-mi da vreodată șansă de a mai paria la ei. E greu de crezut ca as mai vrea sa pariez la ei, după o asemenea pierdere, dar ei cu ce drept mi au închis contul definitiv. Consider ca nu ma ajuta în vre-un fel acest lucru.
Bună ziua,
Ce pot sa fac cu dr. Familie , care refuza sa-mi scrie qtat mie, cât și băiatului, care-i student, rețete compensate? Ne da rețete cu medicamente naturiste, iar când i-am cerut compensate a spus ca nu se poate .
As vrea sa mai menționez, ca-l chinuie o bronșită de aprox. 1 luna jumate, iar dr. Îl tot tine pe naturiste, iar răceală lui s-a agravat acum foarte tare.
Răspuns la discuția Repaus la locul de munca
Multumesc!Ma gandeam sa nu ajung atat de departe, dat fiind faptul ca vreau sa-mi pastrez locul de munca, dar totodata sa mi se asigure si conditiile optime pentru a evita bolile profesionale. Mancatul pe fuga, sau deloc duce la imbolnavire, muncesc non- stop in alea 8-9 ore de munca in fata calculatorului, fara pauza, asta duce la agravarea unor boli de vedere.
Faptul ca I-am adus la cunostinta aceste chestiuni sefului meu direct, a inceput cu avertizari" nu faci fata, lasa pe altul".Ar trebui sa primesc un raspuns, daca nu voi primi ma voi adresa la ITM.
...de la ITM am primit raspuns negativ.
Cercetarea Penala s-a facut in baza plangerii pe care am facut-o la Politie.
La Odesa, nu m-am interest deoarece orice solicitare facuta catre Casa de asigurari este greoaie, iar interventiile chirurgicale au fost necesare urgent pentru a nu-si pierde acuitatea vizuala complet. In viitor, datorita astigmatismului pe care l-a facut si datorita cicatricei , voi cere ajutor prin casa de asigurari. pentru un posibil transplant de cornee .
Multumesc pentru raspuns.
as vrea sa vorbim la tel.
De necrezut!!!
Ancheta Penala s-a incheiat prin laudele marete, ca atat directorul cat si invatatoare de serviciu si-au exercitat perfect atributiile de la locul de munca, verdict dat de un procuror, care a instrumentat ancheta. In concluzie: lipseste obiectul justificativ al faptei., care sincer nici nu stiu ce inseamna acest verdict.
Copilul meu a urmat 2 interventii chirurgicale pana in prezent in aprox. 3 ani. A ramas cu o nuanta diferita a ochiului, cu pupila deformata, cu ochelari pe viata, dioptrii de minus9(miopie), si cu vedere foarte slaba(vede de la un metru mana si 5 degete).Ce sa fac?
Am consultat 2 avocati pentru a merge pe un process civil.Nu mi-a dat prea multe sanse ca voi castiga procesul.
Impotriva cui sa ma orientez cu un process civil? Mama, a carei copil a aruncat cu batul in copac, unde se afla grupul de copii(printre care si fiul meu),invatatoarea de serviciu, directorul, care nu a administrat corect spatial in care se aflau copii fiind necuratat(acum este, sau taiat copacii din curtea scolii) sau scoala ca si institutie????
Va rog sa-mi dati sfaturi de specialitate.Mai am timp sa fac ceva pana in octombrie anul acesta cand se fac 3 ani de la accidentul copilului meu.
Starea mea psihica e precara, ori de cate ori merg la clinica particulara de oftalmologie, din pacate la stat ma adresez degeaba.

va multumesc!
Buna Ziua

Care este urmatorul pas, pe care trebuie sa il fac atunci cand seful meu direct nu este prompt(nici nu ma baga in seama cand ii explic ca am nevoie fizic de pauza), atunci cand vine vorba de repaus la locul de munca?Muncesc intr-o multinationala direct cu clientul, stand continuu in fata calculatorului cel putin 8 ore pe zi fara repaus. Conform Codului Muncii in vigoare,.am drept legal de asa ceva. Este specificat si in contractul individual de munca aceasta pauza.La cine trebuie sa apelez?
Va rog sa-mi comunicati pareri avizate.Multumesc !
Multumesc pentru precizari.
Aceasta ancheta ma poate ajuta intr-un eventual proces?
MUltumesc!