avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Ce pot sa fac cu dr. Familie , care refuza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Ce pot sa fac cu dr. Familie , care refuza sa-mi ...

Bună ziua,
Ce pot sa fac cu dr. Familie , care refuza sa-mi scrie qtat mie, cât și băiatului, care-i student, rețete compensate? Ne da rețete cu medicamente naturiste, iar când i-am cerut compensate a spus ca nu se poate .
As vrea sa mai menționez, ca-l chinuie o bronșită de aprox. 1 luna jumate, iar dr. Îl tot tine pe naturiste, iar răceală lui s-a agravat acum foarte tare.
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2023
miki78sandu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Identic , utilizator 16:34, 7 Septembrie 2023
Medicamentele naturiste nu se compenseaza.
Se pare ca este o tactica generala a medicilor. Nu vreau sa avansez ideea ca o fac la ordin, dar asa pare.
Eu ma suparasem pe medicul meu de familie ca imi dadea tot vitamine sau "naturiste" chiar cand am facut pneumonie. Am vrut sa-l schimb. Interesandu-ma, aflu ca de la covid incoace toti fac la fel.
Si se mai zice ca zvonacii nu au dreptate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente gratuite pentru copil cu handicap lavi_cornelia lavi_cornelia Fiul meu minor are certificat de handicap Accentuat. Conform legii 448/2006 ar trebui sa beneficieze de ”accesl gratuit la asistenta medicala, medicamente ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Clexane ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună seara, Sunt însărcinată în 5 luni și fac injecțiile clexane. Luna aceasta când am fost la hematologie la spital, d-na doctor mi-a spus ca de ... (vezi toată discuția)