avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate B_Constantin

Activitate B_Constantin

fondul de reparatii se ia pe o perioada de timp, dupa care trebuie reintregit esalonat de cei care l-au folosit.
montarea apometrelor intra in sarcina proprietarului de apartament si nu a chiriasului. administratorul nu va poate obliga sa montati apometre daca acceptati plata la pausal si a consumului redistribuit fata de consumul apometrului general de la intrarea in bloc.
Răspuns la discuția Abuz de drept
Daca vecinul dvs. doreste numai sa va prezentati in scris optiunea, nu vad de ce nu semnati. Numai daca va obliga sa semnati favorabil lui, atunci lasati-l sa va cheme in instanta.
Merita 400lei pentru un astfel de experiment. Si acest mesaj poate opri "modul asta de a fura"
Sfatul meu este sa luati banii inaintea inceperii lucrarilor de mansardare si cu acei bani angajati o alta firma sa va faca lucrarile de reabilitare propuse. Nu dati credit promisiunilor chiar scrise intr-un act notarial ca ramaneti pagubit.
Răspuns la discuția lucrari mansardare bloc
Intrucat firma executanta a mansardei n-a rezolvat nici pana acum totate reparatiile cuprinse in "Conventia de Asociere", pot face notificare la orice notariat sau numai la executor judecatoresc?
Răspuns la discuția Adunarea generala
PV cu hotararile luate in AG, s-a intocmit in timpul sedintei sau dupa sedinta?
Răspuns la discuția calcul corect pret apa rece
calculul facut de bestb il consider logic, dar administratorul nostru ne-a incasat pentru consumul de 104mc, 728lei. asta numai pentru o scara, la nivel de asociatie avem un consum mediu/lunar de 4000mc. Deci ne incaseaza suplimentar lunar cu cate 1200lei. Este vreun administrator care calculeaza altfel decat bestb?
Va rog sa-mi spuneti care este valoarea totala a apei consumata daca stim ca:
-serviciul de apa rece este 3,72lei/mc;
-serviciul de canalizare 3,31leilei/mc;
-cantitate apa rece consumata 60mc;
-cantitate apa rece pentru incalzire 44mc.
Cantitatea de apa preluata la reteaua de canalizare este stabilita la 90% din cantitatea de apa consumata.
Tarifele contin TVA
multumesc
Va rog sa-mi spuneti ce pasi ar trebui urmati pentru a obliga o firma de constructii sa-si indeplineasca obligatiile unui act notarial. Actul notarial a fost incheiat intre proprietarii scarii si firma de constructii prin care ne obligam sa punem la dispozitie partile comune pentru construirea de apartamente in schimbul realizarii unor lucrari de reparatii si imbunatatiri pe scara blocului. Dupa finalizarea lucrarilor de construire si vanzare a apartamentelor, firma a plecat si ne-a lasat cu o parte din lucrari neexecutate si cu o gramada de moluz langa bloc. Asociatia de Proprietari de care apartinem, are obligatia de a ne reprezenta in justitie pentru a obliga firma constructoare la achitarea sarcinilor convenite cu noi? Dosarul cu autorizatiile de constructie ale apartametelor sunt la asociatie, iar asociatia a eliberat adeverinte catre firma de constructie ca poate vinde cu credit bancar apartamentele.
multumesc.