avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate Perspico

Activitate Perspico

5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Citesc si ma minunez de lipsa de empatie fata de o persoana adusa pe culmile disperarii. Multi au posibilitatea sa taca macar, daca nu pot da un sfat, iar ei, nu doar ca nu se abtin, dar o mai si ironizeaza. In ce hal a ajuns societatea noastra...
Buna seara. Daca firma la care lucrez a fost preluata/cumparata de alta firma, contractul meu de munca, incheiat pe perioada nedeterminata, mai este valabil sau se semneaza altul nou pe o perioada care poate fi determinata? De asemenea, actualul CCM, semnat pentru urmatorii 2 ani, ramane in vigoare?
Buna ziua. Am vandut o țigară electronica unui coleg de serviciu, care a plecat din firma si nu vrea sa-mi mai dea banii. Am martori alti colegi de serviciu. Cum trebuie sa actionez? Stiu adresa, pot sa dau de el.
Mentionez ca este o chestiune de principiu, nu de bani neaparat, individul, dupa cum am aflat ulterior, fiind "țepar" profesionist, el împrumutând bani de la diverse persoane, fără să îi mai returneze.
Dacă aș dori să-l dau în judecată, care ar fi motivul pentru care aș face-o: înșelăciune, escrocherie?! Multumesc.
Discuție Grup Facebook
Buna seara. Am infiintat un grup inchis Facebook, impreuna cu fostii colegi de munca. Grupul are un nume care poate fi considerat defaimator de catre fosta firma (in numele grupului este specificat clar numele firmei). Pot avea necazuri din aceasta cauza?
Răspuns la discuția Copil in intretinere
MULTUMESC!
Răspuns la discuția Copil in intretinere
Poti sa fii mai explicit, te rog. Mai concret este vorba de un salariu net de 1100 RON si un salariu net de 1900 RON
Răspuns la discuția Copil in intretinere
Poate cineva sa ma indrume: cine dintre soti e bine sa-si treaca un copil (minor) in intretinere, cel cu salariul mai mare sau cel cu salariul mai mic?
Răspuns la discuția Drept de vot Adunare Generala
Sa inteleg ca Adunarea Generala nici nu mai are rost sa se tina multi ani de-acum inainte daca Presedinta de Asociatie vine "blindata" cu imputerniciri? Ca sa nu mai zic ca putea sa-si faca salariul si de 5000 de RON fara nici cea mai mica durere de cap. Deci nu este niciun conflict de interese? Adica Executivul poate fi si Legislativ?
Răspuns la discuția Drept de vot Adunare Generala
Am avut de curand Adunare Generala. Presedinta de asociatie a avut 85 de imputerniciri de la naivii sau prostii care au intrat in asociatie sa-si plateasca intretinerea si au fost indemnati sa completeze cate o imputernicire. din cauza acestor imputerniciri, noi, cei din sala (in numar de 27), cu totii impotriva, plus vreo 30 de imputerniciri ale mele, nu am putut sa facem nimic, fiind legati de maini si de picioare la scorul 85-57.
INTREBARE: are voie presedinta de asociatie sa detina imputerniciri pe numele ei. Nu este un conflict flagrant de interese?