avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaDenisa

Activitate MadalinaDenisa

Răspuns la discuția Proprietar teren neintabulat
Pamanturile sunt in Dobrogea si Banat. Am sa incerc sa ma adresez primariilor, desi stiu ca lucrurile se vor complica cu siguranta.

Multumesc mult pentru indiciu, imi este folositor!

O zi frumoasa!
Răspuns la discuția Proprietar teren neintabulat
Multumesc pentru raspunsuri!
Buna seara!

M-ar interesa sa stiu care e procedura pentru a afla cine este proprietarul unui teren neintabulat, sau daca ati putea sa ma redirectionati catre o lege pe care sa o pot citi cu privire la acest aspect, mi-ar fi de mare folos.

Multumesc!

O seara frumoasa,
Madalina
Multumesc pentru indemnuri! Ma ajuta mult!
Singura problema este ca momentan si eu sunt in Portugalia si vreau sa incep demersurile de aici. Speram ca se pot primi aceste informatii electronic...

Multumesc pentru raspunsuri! Imi sunt de mare folos.

Mai am o nelamurire: singura informatie pe care o detin despre acest teren sunt coordonatele geografice (latitudine si longitudine). Cum pot sa aflu numarul cartii funciare pe baza lor? Sau ce ar trebui sa fac in aceste conditii?
Buna ziua!

Ma intereseaza sa stiu care este procedura pentru a putea afla numele unui proprietar de teren extravilan, in conditiile in care pentru identificarea terenului dispun de coordonatele geografice. Mai mult, stiti cumva daca se poate sa obtin aceste date in format electronic, in conditiile in care firma pentru care lucrez se afla in Portugalia.

Multumesc!