Copie dupa carnetul de munca stampilat conform cu originalul este valabila la somaj?
Mentionez ca angajatorul ne-a transmis ca originalul se afla inca la ITM Bucuresti pentru scanare lui.
Multumesc.
Nu pot beneficia de somaj deoarece lucrez de aproximativ 12 ani in aceasta firma ? Mai exact din 9.10.2000 angajata perioada determinata de 2 luni , perioada s-a prelungit tot cate 2 luni pana in data 8.09.2001 cu SC ..... x televiziune , apoi in 09.09.2001 tot personalul a fost transferat la alta SC .. .. y tv, pana in 30.09.2006, si din 01.102006 am fost transferati la alta Sc .... z tv .
Va rog sa-mi spuneti daca angajatorul are voie sa angajeze alte persoane in locul nostru deoarece in aceasta situatie se mai afla inca 2 colege de-ale mele .Interviul pentru angajare s-a tinut in perioada asta de proba care am avut-o 90 zile . Angajatorul ne-a data afara pe motiv ca nu ne-am realizat targhetele de vanzari .Mentionez ca aceasta situatie este la nivel national.
Multumesc.
In data de 22.03.2012 mi s-a pus sa semnez noua fisa a postului, mi s-a spus ca este necesara deoarece s-a schimbat denumirea postului din consilier relatii clienti in consilier portofoliu clienti.Am semnat acel act de buna credinta fara a fi informata ca a fost schimbata perioada de angajare din perioada nedeterminta in perioada de proba de 90 de zile pana la data de 12.06.2012 .
In acest act este specificat Art 1. Partile au convenit, de comun acord, prin incheierea act aditional la Contractul individual de munca ( din 01.10.2006) asupra,modificarii si completari dispozitiilor prevazute in contract , incepand cu data de 15.03.2012, dupa cum urmeaza: Cap.L Alte clauze:
a) are o noua perioada de proba de 90 zie calendaristice , pana la data de 12.06.2012
Mai potobtine somaj?
Va multumesc !