Daca omul nu produce nimic in cele 4 ore,de unde sa-i dea patronul bani??Sa faca un credit la banca?Aici nu-i ca la stat,unde este important sa vii la serviciu si iei salariul.Inca mai gandim ca in epoca socialista.
Bună seara,
In situația în care soțul este agresat fizic de către soție, care ar fi cea mai potrivită soluție? Sigur, in afara unei riposte fizice, aceasta variantă este complet exclusă.
Soția are uneori un comportament foarte violent, inițial verbal, pornind de la cate un aspect însă se dezlănțuie amintind soțului de toate nereușitele anterioare, absolut orice, iar dacă soțul reacționează la admonestări este invitat să de-a în ea
De ex, o acțiune de cumpărături s-a transformat într-o scenă urâtă- soțul a luat bani pentru a cumpăra ceea ce ceruse soția însă respectivii bani, erau dintr-o suma care avea, ulterior se va constata, o alta destinație, achitarea unor cumpărături online, una dintre fiice a coborât sa plătească la curier însă lipsind suma respectivă, curierul a plecat, fiica așteptând afara, în frig, motiv care a determinat-o pe soție sa se dezlănțuie, agresiv verbal și fizic.
Cuplul locuiește în apartamentul moștenire a soțului, succesiunea este in dezbatere, soția insistă să îi facă soțul cedare evident după ce se va încheia succesiunea.
Parca nu e in regulă iar previziunile nu sunt cele mai fericite
De curiozitate, dacă tot citiți atent toate prospectele, care este procentual riscul de la care în sus acceptați să luați acel medicament? Unu la suta, unu la mie, sau unu la zece mii ? După aceea vă completez răspunsul cu alte precizări. Spitalele sunt pline, în proportie de peste 80% cu persoane nevaccinate. Nu știu ce vreți să spuneți despre Israel, doar 1% dintre cei infectați sunt la ATI.
Nu prea inteleg eu treaba aia cu acele cazuri de morti subite, care cresc odata cu numarul crescut de vaccinuri ! Ar putea fi altfel ?!? Ati citit vreodata prospectul unui medicament, de uz curent ? In orice astfel de prospect, ca si in cazul vaccinurile exista precizate riscurile (unele mortale). Cu cit mai multi oameni iau acel medicament, cu atit vor muri mai multi sau vor avea efecte secundare serioase Nici un tratament existent in momentul de fata nu este sigur 100%..
In ceea ce priveste studiile clinice la aprobarea unui vaccin, nu s-au facut mai multe etape in una singura, ci numarul de oameni necesar parcurgerii celor 3 etape obligatorii s-a putut creste treptat intr-un singur interval de timp mai mare, pe parcursul a mai multor luni, pentru ca au fost inrolati voluntari din mai multe tari, din zone geografice diferite, cu ajutorul a mai multor state. Din contra, s-a folosit un numar mult mai mare decit in cazul etapelor din dezvoltarea vaccinurilor anterioare, spre sute de mii de oameni. Rezultatele se urmaresc si acum si duc la analize din ce in ce mai amanuntite de imbunatatire a vaccinurilor. Nu a existat niciodata in istorie o alocare atit de mare de resurse, umane si financiare.
Nu exista inca un tratament aprobat cu rata foarte mare de succest, alternativ vaccinului, acela ar fi fost raspunsul corect pentru persoana care a deschis subiectul. Plus masurile de protectie a pacientilor, fiind personal medical.
Vaccinul nu e o chestiune de alegere DOAR individuala, in anumite cazuri prevaleaza dreptul la viata, la orice viata, si atunci e o decizie legata de colectiv.
nihil_sine_deo a scris:
Si pentru ce? Pentru niste vaccinuri care nici nu sunt vaccinuri in adevaratul lor sens, (imunizare-preventie)?
Un medic dintre cei pe care-i pomeniti spune exact pe dos, ca sunt chiar vaccinuri :
[ link extern ]
Nu am vrut sa fie o rautate. Scuze daca asa s-a inteles!
Dar daca statul ofera ceva gratuit...si spitalul este de stat...atunci e normal sa va ceara sa suportati costul testului...
Dv.sunteți mai grăbit decât mine!
Nu sunt cea care a deschis subiectul discuției...dacă ați fi fost mai atent ați fi observat că o altă persoană ar fi trebuit să dea datele pe care dv.le invocați în comentariu! Eu, doar am avut o mică nelămurire pe care d-na avocat Ciurea mi le-a clarificat cu f.mult profesionalism și sunt f.mulțumită de răspunsul primit din partea doamnei!
În altă ordine de idei: nu trebuie să urecheați o persoană dacă are vreo nedumerire sau cere vreun ajutor pt că nu sunteți obligat să răspundeți pt noi,cei neștiutori de carte și nici să vă pierdeți timpul pe aici mai ales că nu plătim consultații,deși în viață mai trebuie să învățăm să facem și lucruri pro bono!
Vă doresc multă sănătate și liniște în suflet!
nihil_sine_deo a scris:
Da, pare nelinistitor, dar orice contract poate fi atacat din principiu. Conteaza ca actul respectiv sa fie cat mai greu atacabil, respectiv ca sansele contestatarului sa fie cat.mai mici in a avea castig de cauza.
Vi s-a raspuns foarte complet, tinand cont de datele pe care.le-ati oferit.
Pentru o consultatie completa va trebui sa oferiti si alte date, precum:
- daca mai locuiti impreuna cu sotul dv;
- daca mai aveti copii;
- sursa banilor ( cum bine vi s-a mai sugerat mai sus sa o faceti, dar n-ati facut-o );
- daca mai aveti parinti si frati, in ideea in care ar putea cumpara parintii dv acea casa pt fiica dv.
In functie de cursul discutiei ar putea aparea si alte intrebari la care va trebui sa raspundeti daca vreti un raspuns competent.
Daca plateati o consultatie ati fi avut timp pentru aceste detalii, dar se pare ca aici sunteti cam grabita ( iertati-ma daca gresesc ), desi acesti profesionisti isi pierd gratis timpul cu noi pentru a ghici in primul rand ce vrem sa spunem si care e situatia in fapt, ulterior oferind si solutii, de care, culmea, nu parem a fi multumiti!
gabriela1978 a scris:
Eu stiam că doar donația poate fi atacată. Mai nou și contractul de vânzare-cumpărare?
Eu stiam că doar donația poate fi atacată. Mai nou și contractul de vânzare-cumpărare?