avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate Societate Profesionala CREDILEX S.R.L.

Activitate Societate Profesionala CREDILEX S.R.L.

Răspuns la discuția Investirea cu formula executorie
Solicitati de la Tribunal ocopie a Sentintei civile, legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila si mergeti la executor pentru a solicita incuviintarea executarii silite si punerea in executare a acesteia.
Va puteti adresa in scris conducerii Furnizorului, Asociatiei de proprietari si Unitatii Administrativ Teritoriale.
Din motive bine intemeiate, angajtorul poate sa desfiinteze unele posturi, urmand sa inceteze contractul individual de munca pe societatea 1, cu respectarea dispozitiilor prevazute de Codul muncii si sa incheie un nou contract individual de munca pe societatea 2.
Răspuns la discuția Executarea silita
In acest caz va trebui sa te grabesti sa-i dai banii. In situatia in care se va duce la executor, se va proceda la executarea silita asupra bunurilor ipotecate. Posibil sa dureze 2-3 saptamani.
Bunurle ipotecate pot fi luate de persoana pe care ai imprumutat-o sau pot fi scoase la vanzare.
Răspuns la discuția Executarea silita
Cand ai luat banii de la acea persoana fizica ai semnat vreun act? Ai vreo hotarare judecatoreaca ?

Indiferent de situatie incearca sa te incadrezi in termenul pe care l-a stabilit acea persoana si da-i banii celui care te-a imprumutat. Ai timp suficient.
Durata concediului de odihna este prevazuta, pentru activitatea prestata intr-un an calendaristic. Daca aceasta activitate nu este integrala, efectuarea concediului este proportionala cu durata activitatii .
Societatea la care ai lucrat, trebuie sa-ti elibereze o adeverinta din care sa rezulte durata executarii contractului individual de munca, privind incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea acestuia. Totodata va trebui sa-ti elibereze si dovada inregistrarii/incetarii CIM in REVISAL , semnata si stampilata. De adeverinta vei avea nevoie la angajare in alt loc de munca pentru stabilirea vechimii in munca, chiar daca ai 2 luni. Nu toate societatile solicita adeverinta. Oricum pentru viitor vei avea nevoie de Contractul individual de munca in original, de adeverinta si de raportul din revisal. Aestea vor face dovada vechimii in munca.
Daca societatea nu le-a elberat va trebui sa le soliciti .

Mult succes .