avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate carabetdoina

Activitate carabetdoina

Daca nu am lucrat in sistemul de stat pot sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de Consilier clasa I, Grad superior.Am studii superioare (facultate tehnica zi 5 ani)?
Va multumesc
Primesc zilnic zeci de apeluri telefonice de pe un "numar privat"(asa apare afisat), apeluri care se intrerup in momentul in care raspund.Aceste apeluri le primesc si alti membrii ai familiei precum si pe telefoanele fixe din casa.Ce demersuri sa incep in acest caz? Avem copil mic in casa si apelurile sunt facute zi si noapte.
Va multumesc.
Pe perioada in care beneficiez de ajutor de somaj pot sa devin persoana fizica autorizata?Ce venituri pot realiza ca PFA in aceasta perioada?
Va multumesc
Am gasit in continutul unui articol pe net aceste explicatii: "Astfel, cei aflaţi în căutare unui loc de muncă şi care figurează în evidenţa agenţiei de somaj pot participa gratuit la unul dintre cursurile ţinute de instituţie. De asemenea, ei se pot înscrie, tot gratuit, la o serie de programe de consiliere şi reconversie susţinute din fonduri europene, derulate de diferite companii şi organizaţii".Cum sa interpretez acest lucru?
Intreb deoarece persoanele care se ocupa de derularea programului din fonduri europene mi-au spus ca nu am dreptul la subventie pentru cursul de resurse umane deoarece am beneficiat gratuit de cursul de la somaj care este din fonduri publice.Nu este din bugetul asigurarilor pentru somaj?
Multumesc.
Am intentia de a ma inscrie la un curs de resurse umane finantat din fonduri europene.Problema mea este urmatoarea: fiind somera am urmat si absolvit un curs de Manager de proiect gratuit organizat prin agentia de somaj si nu stiu daca mai pot urma gratuit si cursul de RU finantat cu fonduri europene avand in vedere ca trebuie sa dau o declaratie pe propria raspundere ca nu am obtinut alta subventie pentru formare profesionala din fonduri publice sau europene .Acel publice ma induce in eroare.Daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Va multumesc.
Exista programul CASA VERDE si pentru asociatiile de proprietari?
Am o asigurare de viata facuta in urma cu 7 ani si acum, din pacate, din cauza problemelor financiare (am devenit somera) sunt in urma cu plata a doua rate.
Intrebarea mea este: in cazul in care nu-mi mai pot plati ratele pina la expirarea contractului (2019) in ce conditii imi pot rascumpara polita?
in termen de cate zile lucratoare de la data desfacerii contractului de munca trebuie depus dosarul la AJOFM (pentru a avea continuitate ) si care sunt actele necesare?
Discuție ajutor de somaj
ma intereseaza care este valoarea ajutorului de somaj