avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Activitate arara

Activitate arara

Răspuns la discuția lamuriti-ma va rog!
Multumesc mult de tot pentru lamurire
Răspuns la discuția lamuriti-ma va rog!
Problema este asa: initial 6 frati din care unul fara copii decedeaza acum multi ani, fratii ramasi (ceilalti 5) renunta la mostenire in favoarea mamei lor, dupa cativa ani moare un alt frate care are un copil, iar dupa alti cativa ani moare batrana (mama fratilor) la care participa la mostemire si fica celui de-al doilea frate decedat in numele tatalui, care fiind singura ia aceeasi parte ca si ceilalti frati ai tatalui sau decedat. Acum mai moare un frate care nu este casatorit si nu are copii de unde se iveste problema. Fica celui decedat mai demult vine la mostenirea fratelui tatalui ei alaturi de ceilalti frati ai tatalui si implicit si ai celui decedat? Va intreb acestea deoarece unele persoane sustin ca nu mai trebuie sa participe la mostenire deaorece decedatul la randul lui are averea in urma unei altei mosteniri la care fata a participat atunci
Copii unui frate decedat vin la mostenire alaturi de ceilati frati ai tatalui decedat in caz de deces al altui frate fara mostenitori? De mentionat ca averea fratelui este dobandita tot din mostenire in urma decesului parintilor. Sper sa fi fost destul declara, cu toate ca mie mi se pare foarte incurcata treaba. Va multumesc!
Buna ziua! sunt persoana fizica autorizata si am cumparat prin intermediul internetului 10 CD-uri cu acelasi joc. Am instalat jocul si am constatat ca nu pot sa il folosesc, desi am calculator care indeplineste cerintele jocului (am incercat pe mai multe calculatoare). Am returnat CD-urile, dar firma de la care am cumparat (monosit )refuza sa-mi inapoieze banii sau sa imi dea posibilitatea de a lua alt joc, pe motiv ca am fost avertizata ca pot sa inapoiez produsul numai daca este deteriorat. Va rog sa-mi spuneti daca in urma unui proces am castig de cauza Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc!
Răspuns la discuția comert electronic
Am aceasi problema. am returnat un produs comandat pe net , iar firma de la care am cumparat refuza sa imi inapoieze banii. Ce ma sfatuiti sa fac? Tribunal?
P.S. Sunt persoana fizica autorizata
Răspuns la discuția dosar penal
multumesc mult mult de tot pentru raspuns si pentru rapiditate
Discuție dosar penal
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie
1. daca politia poate sa hotarasca daca un dosar este penal?
2. persoanei caruia i s-a intocmit dosar penal trebiue sa i se aduca la cunostinta in vre un fel acest lucru? Daca da in cat timp de la data intocmirii dosarului.
3. Daca pot refuza sa dau o declaratie politistului pe motiv ca nu am avocat.
va multumesc si varo daca se poate un raspuns urgent (maine dimineata la 9,30 trebuie sa ma prezint la politie)
Răspuns la discuția avocat din spania
help!! chiar nu stier nimeni nimic despre aceasta chestiune?#-o
va rog sa-mi spuneti daca un avocat cu experienta din Spania poate sa profeseze in Romania. in ce conditii?
Răspuns la discuția control politie comunitara
Multumesc pentru raspunsuri dar daca "mai nou au voie sa faca si controale" puteti sa-mi spuneti in baza carei/caror legi sau hotarari ? Eu am cautat in legea nr. 371 din 20/09/2004, privind înfiintarea, organizarea si functionarea Politiei Comunitare si nu am gasit nimic iar in Hotararea consiliului local Ploiesti (de unde va scriu) pe care au invocat-o nici acolo nu este specificat nimic.