avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate angiandu

Activitate angiandu

Mulțumesc!
Evaluarea este aceeași pentru doua locuri de munca cu specific diferit.
Va dau un exemplu: "prepara soluții chimice" este aplicabilă pentru un loc de muncă; in celălalt nu exista așa ceva, dar se evaluează ca "nu executa", in loc sa se treacă "not applicable".

Buna ziua!
Va rog să îmi spuneți și mie daca e legal ca angajatorul sa depuncteze la evaluarea profesionala anuală pentru acțiuni care nu se regăsesc în fișa postului.
Mulțumesc!
Buna ziua!
Cine are grupa a doua de munca beneficiaza de iesirea la pensie cu 2 ani mai devreme pentru ca a locuit minimum 30 de ani intr-o localitate poluata?
Multumesc!
Răspuns la discuția Pensie de intretinere
Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti si mie daca sotia este pensionata de boala ( 600 lei ), nu mai locuieste cu sotul dar nu vrea sa divorteze, poate sa beneficieze de pensie de intretinere?
Multumesc!
Buna ziua!
Sunt Nicoleta, locuiesc in Barcanesti-Prahova si am urmatoarea problema.
Am pus instalatie GPL pe autoturismul proprietate personala; am fost la RAR pentru omologare, mi-a fost trecuta instalatia in CIV si am mers la Politie pentru a depune actele pentru un nou talon auto.
Mi s-a spus ca nu poate sa imi dea dovada in aceeasi zi; emiterea dovezii este intre 3 si 5 zile ( am fost joi si mi s-a spus ca imi da dovada luni ) .
Nu pot sa fac lucrul asta pana nu raman in concediu.
Exista o baza legala pentru emiterea dovezii inlocuitoare a talonului?
Suntem, totusi, intro evidenta COMPUTERIZATA!
Multumesc!
Răspuns la discuția Recuperare pensie alimentara
Multumesc!
Răspuns la discuția Recuperare pensie alimentara
Pensie de limita de varsta.
Buna ziua!
Ma numesc Nicoleta Vlaicu si as dori sa aflu si eu cum pot sa recuperez pensia alimentara de la fostul sot care nu a platit timp de doi ani si jumatate pentru ca nu a avut venituri(cu toate ca i-a fost fixata la venitul minim pe economie). Acum s-a pensionat si vreau sa stiu unde sa ma adresez pentru a recupera acesti bani de la el.
Multumesc!