Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Potrivit legii, soții își asigură reciproc întreținere, dar trebuie să locuiască împreună, nu separat.
Dacă trăiesc separat, mai sunt soți doar în acte.
~ final discuție ~
 RoxanaCimbala	                   

Buna ziua,
Am o amica care a divortat acum mai multi ani, dar a continuat sa locuiasca de comun acord cu fostul sot in casa pe care o impart legal (la ... (vezi toată discuția)
	                    RoxanaCimbala	                   

Buna ziua,
Am o amica care a divortat acum mai multi ani, dar a continuat sa locuiasca de comun acord cu fostul sot in casa pe care o impart legal (la ... (vezi toată discuția)

DoamnaVeta	                   

Sunt la varsta de 64 ani si vreau sa divortez!
Vreau sa stiu daca pot primi pensie de intretinere de la sotul  care are o pensie (frumoasa.)
Eu am fost si ... (vezi toată discuția)
	                    DoamnaVeta	                   

Sunt la varsta de 64 ani si vreau sa divortez!
Vreau sa stiu daca pot primi pensie de intretinere de la sotul  care are o pensie (frumoasa.)
Eu am fost si ... (vezi toată discuția)

rares001	                   

sunt divortat de un an, si vreau sa cer dreptul de intretinere fostei sotii. pot s afac acest lucru? sunt bolnav de diabet insulino-dependent. spondiloza ... (vezi toată discuția)
	                    rares001	                   

sunt divortat de un an, si vreau sa cer dreptul de intretinere fostei sotii. pot s afac acest lucru? sunt bolnav de diabet insulino-dependent. spondiloza ... (vezi toată discuția)