avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate daniro1991

Activitate daniro1991

Răspuns la discuția Expertiza contabila judiciara
Prin ,,Supliment expertiza contabila judiciara” expertul raspunde la obiectiuni.
Mentionez ca a mai luat si niste situatii centalizate facute si depuse de mine la instanta (tabele si foi de calcul prin care sintetizam situatia depunerilor din extrasele de cont bancar) prin care arat instantei persoanele care fac operatiunile si de care expertul nu vrea sa mentioneze nimic, cu toate ca in raport sustine ca a folosit ca documentare acele extrase.
Am depus obiectiuni la expertiza contabila si expertul a depus un supliment de expertiza prin care raspunde doar la unele din obiectiunile mele si care sunt in neconcordanta cu raportul initial.
1. Anuleaza acest supliment raportul initial?
2. Eu trebuie sa aduc obiectiuni la supliment sau sa aduc la cunostinta instantei ca acl supliment nu raspunde in totalitate la obiectiunile mele?
Buna ziua,
Am avut nevoie ca învinuit de ajutorul unei expertize contabile judiciare în cadrul unui proces penal (aceasta fiind aprobata de judecător) drept pentru care un expert a fost numit de instanța și anul (expertul parte) a fost angajat cu contract de mine. Cei doi au întocmit un singur raport final (nu un raport cu rezerve, cu toate ca au mai cerut probe de la una dintr parțile vătămate dar care nu au mai venit), s-au rezumat să copieze din adresele părților vătămate și din rechizitoriu fără a vedea documentele contabile care au stat la baza acestor plângeri penale, iar de unele nici nu au ținut cont cu toate că sunt la dosarul de judecata (expertiza s-a desfășurat la instanță și la domiciliul expertului), mai mult s-au exprimat asupra vinovăției, indicând de unde v-a fi recuperat prejudiciul (fără a fi vorba de o sentință judecătorească în acest sens) și în contradicție cu STANDARDUL PROFESIONAL 35. Menționez ca în contractul cu expertul parte scrie că va depune un raport de expertiză extrajudiciară la judecătorie, acesta doar contrasemnând raportul expertului numit. Vă rog să mă lămuriți dacă în această situație exista și alte modalități de acțiune în afară de obiecțiunile depuse la instanță.
Am fost plecat din tara si nu am depus declaratiile pentru firma de cateva luni . Ce pot face?
In anul 2007 cartile de munca aleunei scoli I- VIII se aflau la ITM sau la scoala?
Discuție Plangere penala
Buna seara,
Pot sa ma prezint la politie pentru a face o plangere penala impotriva unei persoane pe motivul ca mi-a utilizat documente pe care i le-am incredintat pentru a le depune la Casa de Pensii iar ea le-a folosit pentru a lua un credit in numele meu ?
Pot da si declaratie in aceeasi zi sau astept sa fiu chemat?

Care este termenul in care pot face plangerea penala, deoarece eu am aflat de credit doar de cateva luni.

Acum câteva zile m-am trezit cu o persoană din comună cu tatăl meu care mi-a prezentat o dovadă de vânzare din 1997 pentru un teren. Dovadă dactilografiată la mașina de scris cu o consemnare de mână în partea dreaptă sus ,, consiliul local..... semnat în fata noastră secretar ,, cu ștapilă a consiliului loca și o semnătură fară numeși făra număr de înregistrare cu seria BI a taiălui meu dar cu alt domiciliu față de cel pe care-l avea la acea dată , cu o semnătura asemănătoare cu cea din BI si două semnături de martor fără nume sau alte date despre aceștia. Terenul provenea de la bunicii decedați înainte de 1989, nu a fost făcuta taxa de succesiune fiind vorba de mai mulți frați. Tatăl meu este în întreținerea mea și este bolnav de demență senilă.
1 În cadrul unui proces penal se mai pot solicita unele probe care au fost refuzate de procurorul de caz in timpul anchetei?
2 Cui pot sa ma adresez in cazul in care procurorul nu vrea sa solicite anumite probe si nu vrea să inteleaga procedura de lucru pentru a stabili acuzatia in functie de vinovatia fiecarui executant?
Discuție Polita RCA
Pot incheia o polita RCA pe alta persoana din familie, care conduce frecvent autoturismul in afara de proprietar?