avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Activitate tudosemihaela

Activitate tudosemihaela

Buna ziua !
Care este cea mai ieftina cale de a trece impozitul casei ( cei 50 % care i-mi revin mie ) de pe numele meu pe numele sotului .
Avem o constructie fara autorizatie si am facut toate demersurile pt a intra in legalitate . Toate documentele , inclusiv banii , apertin sotului meu .
Doar ca la circa financiara ne-a impartit impozitul 50/50 , iar noi dorim sa fie sotul in totalitate (s-au scos deciziile de impunere ,deja )

Multumesc pt raspunsuri
Răspuns la discuția Amenzi I S C.
Multumesc !

adriandimitriu a scris:

amenda ati primit-o acum, nu acum 3 ani. Ea se va prescrie peste alti 3 ani.

Răspuns la discuția Amenzi I S C.
Fapta a fost savarsita acum 6 ani !

adriandimitriu a scris:

amenda ati primit-o acum, nu acum 3 ani. Ea se va prescrie peste alti 3 ani.

Discuție Amenzi I S C.
Buna ziua !
In urma depunerii actelor , pt a intra in legalitate a unei case construite fara autorizatie , am primit amenda .
Casa a fost construita acum 5 ani (2017) , si din cate stiu daca au trecut 3 ani sunt scutita de amenda ( prescrisa )
Cum pot contesta amenda si cat ar fi cheltuielile ?
Va multumesc pentru raspunsuri
Cum pot contesta amenda
Buna ziua !
La 1 februarie mi-am dat demisia de la locul de munca . Uitanduma pe acte ( adeverinta stagiu cotizare , fluturase , program ) , am constatat ca nu mi-au fost platite cateva ore de munca si nici de libere platite nu am beneficiat .
Mai pot face ceva in sensul acesta si daca da , cat m-ar costa avocat si timp ?
Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Am poprire pe cont pt o amenda din 2010. Am vreo sansa sa scap fara sa o platesc ?
Mentionez ca din 2010 pina azi nu am primit nicio notificare
Buna ziua! M-am trezit cu conturile blocate pt o amenda din 2010.

Intrebarea este : nu era normal sa fie prescrisa , eu neprimind nicio notificare pina acum ?
Cum ar trebui sa procedez ?
O platesc sau i-mi iau un avocat
Răspuns la discuția Amenintare la locul de munca
Multumesc
Buna seara !
In urma cu 3 zile am avut un conflict verbal cu sefa de departament , deoarece eu am considerat ca ea nu este corecta cu angajatii si face diferente vizibile,
In urma acestui conflict dl director nu a ascultat si varianta mea ci doar pe cea a sefei si a luat o decizie ce a afectat tot departamentul . Tin sa mentionez ca mi s-a cerut doar nota explicativa la 2 zile de la incident .
Astazi in schimb sefa m-a chemat in birou si mi-a spus ca dl directorul mi-a transmis sa am grija cum vorbesc cu clientii (sa nu-i tutuiesc )ca data viitoare ma va chema la el in birou si vom avea o discutie cu usa inchisa .
In primul rand eu nu folosesc
Tin sa mentionez iar ca eu nu vorbesc la pertu cu clientii si ma intreb oare dl director a inventat pt a avea motiv sa se ia de mine ?
Intrebarea mea este : Ce inseamna a avea o discutie cu usa inchisa si cum trebuie sa interpretez aceasta afirmatie ? Ca pe o amenintare ?
Multumesc anticipat
Buna ziua . Incerc pe scurt sa va explic o problema pt a primi un raspuns de la dumneavoastra .
Am avut o sora care a decedat . In urma ei a ramas un baietel de 6 ani . Tatal baiatului nu a fost niciodata interesat de copil (la momentul decesului avea dosar de arestare pt neplata pensiei ).
Bunica paterna a deschis proces in numele baiatului ei pt a lua copilul . Pt ca tatal copilului nu a foat interesat a li]sit de mai multe ori de la proces , nu a adus anumite documente cerute de instanta, si in final s-a terminat cu respingerea cererii.
Acum ( si in toata aceasta perioada ) copilul locuieste la mama mea ( care este bolnava de cancer ) si dorim si noi si copilul sa ramana la ea .
Problema ezte ca nu are o hartie legala ceva sa poata sa-i faca dosar pt pensie alimentara , alocatie si mai grav nu-l poate duce la un medic specialist ( deoarece are epilepsie ). Tot controlul se rezuma doar la medicul de familie .
Intrebarea este : ce poate face mama tinand cont si de boala ei . Copilul nu doreste sa mearga la niciunul din fratii mei , doar la bunica.
Va multumesc anticipat si sper sa fi fost destul de succinta