Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma decesului părinților , am rămas 7 frați ...

Buna ziua !
In urma decesului părinților , am rămas 7 frați . 2 dintre ei doresc să deschidă succesiunea la notar , ceilalți vor sa tărăgăneze succesiunea pt 2-3 ani .
Se poate incepe succesiunea fara ei ?
Sa fie constrânși să se prezinte ?

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:58, 6 Octombrie 2025
Nu.
La notar trebuie sa fie cu toții de acord.
Dacă unul, doi sau mai mulți nu cooperează sau nu se prezintă, notarul vă va îndruma la instanță.
Singura solutie este instanta în cazul în care exista neînțelegeri între moștenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune loredanalory66 loredanalory66 buna ziua.as dori un sfat in urmatoarea situatie daca se poate.suntem 6 frati proveniti in urma a 2 casatorii.primii 4 copii sunt facuti cu primul sot al mamei ... (vezi toată discuția)
Informatii succesiune/ mostenire care este procedura maryglesnea maryglesnea Buna ziua! Am nevoie de informatii cu privire la primii pasi ce trebuie efectuati la deschiderea unei succesiuni. Mama mea a murit iar tatal meu vrea sa fie ... (vezi toată discuția)
Moştenitorul care locuiește în casa părintească refuză să deschidă moştenirea asupra pământului malasorte60 malasorte60 Bună ziua, suntem trei frați și în urma decesului ultimului părinte ne-a rămas o suprafață de teren moştenire, dar fratele nostru care locuiește ... (vezi toată discuția)