Multumesc pentru raspuns si incurajari. Am uitat sa va spun ca adesa mea de domiciliu este aceeasi cu adresa imobilului pe care il cumpar. Sper ca nici in acest caz Finantele nu vor trage de mine .
Buna ziua, Am casa parintilor executata silit. Am acceptul bancii de a cumpara eu , copilul lor prin programul prima casa imobilul si asta voi si face . Intrebarea mea este : daca imobilul imi va apartine dupa cumparare si va fi platit prin prima casa timp de 15 ani, iar unul din parinti fiind administrator unic al unui srl cu datorii catre finantele publice ( sediul societatii fiind la adresa imobilului ), finantele publice pot avea vreo pretentie asupra imobilului ?
Parintii mei au casa in executare silita . Executorul a facut un contract in care urma ca sa se achite timp de 2 ani o rata de 2600 lei pe luna. Pana acum s-a putut plati rata dar cu criza,iarna , bolile, parintii au ramas in urma cu 2 rate si e clar ca nu mai pot sa-si revina. Ma intereseaza sa stiu daca se va ajunge la vanzarea casei , eu ca si copilul lor as putea sa cumpar casa? Astfel de vanzari din executari silite pot fi cumparate prin " prima casa " ?Va rog nu-mi ocoliti raspunsul . Multumesc .