Parintii mei au casa in executare silita . Executorul a facut un contract in care urma ca sa se achite timp de 2 ani o rata de 2600 lei pe luna. Pana acum s-a putut plati rata dar cu criza,iarna , bolile, parintii au ramas in urma cu 2 rate si e clar ca nu mai pot sa-si revina. Ma intereseaza sa stiu daca se va ajunge la vanzarea casei , eu ca si copilul lor as putea sa cumpar casa? Astfel de vanzari din executari silite pot fi cumparate prin " prima casa " ?Va rog nu-mi ocoliti raspunsul . Multumesc .
Doar banca va poate spune daca va crediteaza sa cumparati acest imobil. Exista o prevedere in codul de procedura civila care spune ca debitorul nu poate cumpara imobillul personal sau prin interpusi. Incercati sa negociati cu creditorul sa va dea voie sa cumparati imobilul prin credit la banca.
Executare silita
user43
Sunt proprietarul a 2 apartamente, ambele ipotecate la banci diferite. Practic unul a fost cumparat cu credit ipotecar, iar celalat a fost ipotecat ptr a putea ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!
sergiu05
Acum 2 ani am achizitionat o casa prin credit ipotecar pe 30 de ani. Am ajuns sa nu mai pot plati. Chiar daca am platit 2 ani, vreau sa las casa bancii. Cand ... (vezi toată discuția)