avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită prima casa la un imobil executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

prima casa la un imobil executat silit

Buna ziua, Am casa parintilor executata silit. Am acceptul bancii de a cumpara eu , copilul lor prin programul prima casa imobilul si asta voi si face . Intrebarea mea este : daca imobilul imi va apartine dupa cumparare si va fi platit prin prima casa timp de 15 ani, iar unul din parinti fiind administrator unic al unui srl cu datorii catre finantele publice ( sediul societatii fiind la adresa imobilului ), finantele publice pot avea vreo pretentie asupra imobilului ?
Cel mai recent răspuns: ponta , utilizator 17:13, 15 Ianuarie 2013
Nu, nu pot avea, cel putin nu dupa ce imobilul va fi in proprietatea dvs.

Din doua motive: bunul va fi pe numele dvs, deci nu va putea fi vandut pentru o datorie a parintilor si datoria firmei nu e datoria adminstratorului, decat daca garanteaza ca va plati pentru firma, nu conteaza unde e sediul firmei.

Succes!
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
Dana Fatol, Avocat
Multumesc pentru raspuns si incurajari. Am uitat sa va spun ca adesa mea de domiciliu este aceeasi cu adresa imobilului pe care il cumpar. Sper ca nici in acest caz Finantele nu vor trage de mine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu spatiul societatii comerciale Droxi Droxi Vreau sa imi fac o societate comerciala. Toate bune si frumoase, dar nu avem un spatiu.:(( . Noi, eu si sotul meu, am vandut apartamentul, cumparat de parintii ... (vezi toată discuția)
Emiterea unei ordonante care sa contina somatie de plata ramona74 ramona74 o cunostinta de a mea si-a infiintat in anul 2011 un srl cu sediul social la adresa mea de domiciliu , prin semnarea unui contract de comodat de ambele ... (vezi toată discuția)
Dupa decesul parintelui concubina acestuia cere creante g4c g4c buna seara , tatal meu a facut contract de vanzare copiilor (nepoti) mei pe casa si terenul dobandit prin sentinta judecatoreasca cu fratele sau de la parinti. ... (vezi toată discuția)