avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate eliza100

Activitate eliza100

Am castigat in instanta recalcularea pensiei. Am depus la Casa De Pensii sentinta legalizata in data de 7 iulie 2021, dar aceasta nu mi-a raspuns pana in prezent. In cat timp trebuie sa raspunda casa de pensii? Daca se poate cu art de lege.
Răspuns la discuția Evacuare chirias rau platnic
Un exemplar din hotararea de incuvintare a executarii silite se trimite si paratilor?
Răspuns la discuția Evacuare chirias rau platnic
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In final i-am dat in judecata. Am castigat evacuarea. Au facut apel , deocamdata nu am primit motivele de apel. Am legalizat hotararea instantei de fond. Am inaintat-o unui executor judecatoresc. S-a facut actiune pentru incuvintare executare silita. Instanta a admis incuvintarea silita. Am inteles ca paratii poat face contestatie la executare. Cum se face aceasta . La ce ma pot astepta in continuare.? In ce termen pot paratii sa depuna aceasta contestatie. Cu Stima
Eliza
Răspuns la discuția Evacuare chirias rau platnic
Au facut apel. In cat timp apelul ajunge la Tribunal?
Răspuns la discuția Evacuare chirias rau platnic
Buna ziua
După lupte am reusit in final sa ma adresez instantei. Am castigat. Vreau sa intreb in cate zile de la pronuntare se redacteaza hotararea? Pot cere urgentarea redactării hotararii? Pot sa o ridic direct de la judecatorie?. Pot cere evacuarea pe baza certificatului de grefa.? Care sunt pasii de urmat in continuare.
Pentru Grantul mausra cum fac achizitia de utilaje
Buna ziua
Pot cere in instanta sistarea alimentarii cu apă rece. Mentionez ca am niste chiriasi care nu vor sa plece din locuinta mea. Le-am intrerupt alimentarea cu energie electrica - s-au conectat de la vecin (cu acordul acestuia). Le-am intrerupt alimentarea cu gaze. Se incalzesc electric, gatesc electric , incalzesc apa elctric. Ar mai fi o solutie să le opresc alimentarea cu apă ca nu stiu cine ii poate da. Vreau sa fie o modalitate legala, caci nu imi dau voie sa intru in apartament.
Cu stima
Eliza
Răspuns la discuția Evacuare chirias rau platnic
Multumesc pentru raspuns. Nu intentioneaza sa plece. Au scris pe SMS ca nu pleaca ca imi vor distruge tot in casa. Au avut proces penal pentru talharie si au fost achitati fiindca au amenintat victima care de frica si-a retras plangerea. Am taiat curentul si gazele, S-au conectat la curent de la un vecin printr-un prelungitor. Politia nu se baga.
Răspuns la discuția Evacuare chirias rau platnic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc pentru amabilitate. Va rog sa imi comunicati care procedura are mai mare sanse de reusita, art.1033-1048 din NCPC sau 192 alin 1. Nu vreau nimic de la ei decat sa plece. Stiu ca nu vor avea bani sa ma plateasca, asa ca prefer sa nu cer nimic decat sa plece, Si care din ele este mai rapida?. Mentionez ca una din ele are dosar penal pentru furt cu talharie. Imi este frica deoarece sunt violenti si pot face jaf in locuinta distrugand totul. Pot face o cerere de interventie la instanta si sa spun ca sunt violente.
Evacuare chirias rau platnic : Ma confrunt cu urmatoarea problema. Am o garsoniera si stau 2 persoane care nu mai vor sa plece. Nu au nicio forma legală. Am aflat pe forum ca o solutie sa-i fac sa plece este sa sistez lumina si gazele.. Am sistat lumina, dar un vecin le-a dat lumina printr-un prelungitor. Am sistat gazele. Mi-au comunicat ca se conecteaza la teava comuna. In permanenta este cineva acasa. Cum scap de ei?. Actiunea in instanta dureaza mult. Un avocat mi-a cerut 3000 lei pe care au nu ii am . Mi-a spus avocatul ca pot recupera cheltuielile de judecata , dar ei nu lucreaza . In schimb au dosar penal pentru talharie, Ce este de facut.