avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am castigat in instanta recalcularea pensiei. Am depus ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am castigat in instanta recalcularea pensiei. Am depus la Casa ...

Am castigat in instanta recalcularea pensiei. Am depus la Casa De Pensii sentinta legalizata in data de 7 iulie 2021, dar aceasta nu mi-a raspuns pana in prezent. In cat timp trebuie sa raspunda casa de pensii? Daca se poate cu art de lege.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:55, 26 Septembrie 2021
OG 27/2002
art.8
(1) Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.
....

Legea 263/2010
art. 106
(1) Admiterea sau respingerea cererii de pensionare se face prin decizie emisă de casa teritorială de pensii, în termen de 45 de zile de la data înregistrării cererii.
....
In urma hotararii instantei, CJP va primi documentul scris de la instanta. Cel mai probabil, termenul de 45 zile invocat decurge de la data primirii documentului de la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen solutionare cereri si formulare depuse online pentru institutii inrolate registra.ro eve25 eve25 Buna seara, Primariile înrolate pe portalul regista.ro au acelasi termen de solutionare a cererilor depuse online ca si cele depuse fizic la ghiseu? Am ... (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la primarie ion.escu ion.escu Va salut! Am depus la primarie o cerere la registratura, am numar de inregistrare. Care este perioada de timp dupa care legal trebuie sa primesc raspuns, de ... (vezi toată discuția)