avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Canon02

Activitate Canon02

Am efectut acum mai multi ani in urma impreuna cu un vecin activitati de captare a aunui izvor ,traseul captarii fiind pe proprietatea acestuia.Ulterior au fost neintelegeri si imi interzice accesul la apa.Ce este de facut in afara unei acctiuni in instanta civila si cum il pot determina sa nu opreasca abuziv apa?
Am cumparat in anul 2011 un teren extravilan și în momentul cumpărării am solicitat de la vânzător drum de servitute care mi a fost înscris în contractul de vanzare cumpărare doar pe o porțiune de 47 m /drum ce traversează doar parcelă 2/.Arat faptul că drumul ce face acces spre proprietate traversează 2 parcele de teren care aparțineau aceluiași vânzător și au fost dezmembrate ulterior in mai multe loturi.Nu am dat importanța acestui aspect dar in cursul acestui an proprietarul a înstrăinat întreg drumul de servitute către o altă persoană 1_ In acest caz se poate considera ca am drum de servitute pe cele doua parcele sau noul proprietar poate ridica pretentii pentru partea de drum ce nu este prevazuta ca drum de servitute. 2- Cum se poate remedia aceasta problema
Concesionare izvor apa persoana fizica. Știe careva care este procedura legală prin care pot folosi in mod legal un izvor aflat in afara proprietații mele ,instititia la care pot apela și legea care o reglementează?
Pe ce art. din codul civil pot sa intemeiez plangerea mea impotriva Primarei si Consiliului local pentru faptulca am fost muscat de caini comunitari necesitand ingrijiri medicale de 29 yile?
ma puteti ajuta cu un model de actiune sou cu sentinte pe instanta civila?
provesul verbal intocmit de politie este act de sesizare
Nu. Faceti plangere pt abuz de incredere
Răspuns la discuția nelãmurire................
Multumesc!
Intrebarea este pusa corect si era daca asociatul unic si administratorul unei societati care nu se ocupa de administrarea in fapt a firmei ,poate fi substituit in atributiile de administrare de directorul societatii care este angajat?
fișa postului se inregistreaza la ITM?
Ce act normativ prevede obligativitatea aceasta?
Directorul angajat al unui SRL poate administra societatea?
Daca da in baza caror acte normative?