Buna ziua.Mama mea a cumparat in anul 2002 o casa la tara,in anul 2005 mama a decedat si eu m-am mutat provizoriu in aceasta casa.Din anul 2005 si pana astazi,am facut multe lucrari de investitii pentru care nu am chitante iar altele l-am facut chiar eu.Va rog sa-mi spuneti cum pot sa ma justific in cazul in care sora mea vrea sa ia partea ei din aceasta casa tinand cont ca mama a decedat in anul 2004.Va multumesc
In cartea funciara A.Partea I scrie:Casa de locuit curte situata in str.____nr.__si teren,Vecinii________Suprafata 700m2. B.Partea a II-a B.4 STATUL ROMAN-1/1 PARTE-350MP TEREN Nr.incheiere:....Data incheiere.....1975 Inscrisul:Conform legii58/1974.Dupa ce sunt trecuti mostenitorii laB9ARESTUL DE100 MP SE VA INTRABULA LA CERERE IN FAVOARA C.A.P.ULUI Inscrisul:Cooperitivizare Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac cu acest teren avand in vedere ca nu am nici un act de posesie pe acest imobil iar de la cine am cumparat imobilul in anul 2002 nu mai vor sa coopereze in nici un fel cu toate ca,au primit banii si au promis ca vor rezolva problema ternului.Va multumesc.
Buna ziua.In anul 1989 am cumparat o parte dintr-o casa pe care in anul 1991am facut carte funciara.In anul 2002 mama mea a cumparat a doua jumatate din casa pentru a se muta acolo fiind bolnava.La cumparare s-a facut un act de vanzare-cuparare fara notar.In anul 2005 mama a decedat nereusind sa autointifice actul la un notar.Va rog sa-mi spuneti cum a-si putea sa fac ca toata casa sa vina pe numele meu.Mentionez ca,vanzatorii care au vandut casa mai traiesc dar stau departe si nu mai vor sa vina sa rezolvam problema cu toate ca au fost platiti integral inca din anul 2002.Va multumesc.