Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Buna ziua, trebuie sa cesionati partile sociale. Un avocat va poate ajuta cu intocmirea actelor si procedurile in fata Registrului Comertului. Cu stima, av.Madalina Pascu
Buna ziua, detaliati ce anume va intereseaza. Pe forum nu se pot face recomandari, aveti la dispozitie pe site lista cu profesionisti din mai multe domenii: avocati, experti, etc.
Buna ziua, nu se intelege mare lucru din mesajul dvs. Mama dvs. a renuntat/a pierdut in favoarea fratelui dansei un drept de proprietate? In baza carui act? Aveti acel act?
Buna ziua, dvs. ati fost vatamat? Trebuie sa aveti un proces-verbal de aducere la cunostinta a invinuirii si acolo scrie in ce a constat vatamarea corporala.
Buna ziua, pensia de intretinere poate fi executata legal doar daca exista o hotarare judecatoreasca cu privire la pensie, daca dosarul a vizat doar divortul, nu si acordarea pensiei, nu puteti obliga parintele sa plateasca pensie de intretinere.
Daca nu exista o hotarare de obligare la plata intrertinerii, trebuie sa formulati o actiune in instanta in acest sens.
Buna ziua, notificati-i in scris invocand prevederile Legii nr 196/2018: Proprietarii din condominii au obligaţia să notifice preşedintelui orice schimbare intervenită în structura şi numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau naşteri, persoanele luate în spaţiu, precum şi locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinţei",
Buna ziua, copilul va putea cere pensia in instanta dupa implinirea varstei de 18 ani daca aveti hotarare pentru pensie numai pana la majorat. Cu conditia sa fie in continuarea studiilor dupa acea varsta.
Buna ziua, prescriptia se calculeaza de la data ultimei plati voluntare pana la inceperea executarii silite-prescriptia dreptului de a cere executarea silita. Dupa inceperea executarii silite din moment ce aveti instituita poprirea, nu poate fi vorba despre perimare.