avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina Pascu

Activitate Madalina Pascu

Buna ziua, trebuie sa cesionati partile sociale. Un avocat va poate ajuta cu intocmirea actelor si procedurile in fata Registrului Comertului. Cu stima, av.Madalina Pascu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, detaliati ce anume va intereseaza. Pe forum nu se pot face recomandari, aveti la dispozitie pe site lista cu profesionisti din mai multe domenii: avocati, experti, etc.
Răspuns la discuția Pensie intretinere copii
Trebuie sa scrie in hotarare.
Răspuns la discuția Întrebare
Buna ziua, nu se intelege mare lucru din mesajul dvs. Mama dvs. a renuntat/a pierdut in favoarea fratelui dansei un drept de proprietate? In baza carui act? Aveti acel act?
Buna ziua, dvs. ati fost vatamat? Trebuie sa aveti un proces-verbal de aducere la cunostinta a invinuirii si acolo scrie in ce a constat vatamarea corporala.
Răspuns la discuția Pensie intretinere copii
Buna ziua, pensia de intretinere poate fi executata legal doar daca exista o hotarare judecatoreasca cu privire la pensie, daca dosarul a vizat doar divortul, nu si acordarea pensiei, nu puteti obliga parintele sa plateasca pensie de intretinere.
Daca nu exista o hotarare de obligare la plata intrertinerii, trebuie sa formulati o actiune in instanta in acest sens.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, notificati-i in scris invocand prevederile Legii nr 196/2018: Proprietarii din condominii au obligaţia să notifice preşedintelui orice schimbare intervenită în structura şi numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau naşteri, persoanele luate în spaţiu, precum şi locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinţei",
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, copilul va putea cere pensia in instanta dupa implinirea varstei de 18 ani daca aveti hotarare pentru pensie numai pana la majorat. Cu conditia sa fie in continuarea studiilor dupa acea varsta.
Răspuns la discuția Poprire salariu
1005-1012 Cpc se refera la drepturi de proprietate intelectuala. Ce mai exact va intereseaza sa stiti?
Buna ziua, prescriptia se calculeaza de la data ultimei plati voluntare pana la inceperea executarii silite-prescriptia dreptului de a cere executarea silita. Dupa inceperea executarii silite din moment ce aveti instituita poprirea, nu poate fi vorba despre perimare.