avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina Pascu

Activitate Madalina Pascu

Daca terenul este dobandit in timpul casatoriei, atunci e bun comun indiferent ca nu apare si sotul pe contract. Pentru indreptarea erorilor trebuie sa solicitati acest lucru notariatului care a perfectat contractul.
Buna ziua, este valabil in conditiile stipulate in testament.
Buna ziua, puteti formula plangere penala. Puteti solicita si anularea vanzarii in instanta daca sotul nu poate dovedi ca a avut mandat expres sau tacit din partea dvs.
Buna ziua, daca este administratorul societatii, atunci trebuie sa urmeze pasii impusi de ONRC: respectiv depunere demisie, convocare AGA si intocmire proces verbal.
Buna ziua, in conditiile descrise aveti posibilitatea de a cere in instanta constatarea calitatii dvs de coproprietar sau puteti cere un drept de creanta aferent sumelor cu care ati contribuit la achizitia casei si la intretinerea acesteia, cu conditia sa le dovediti si sa nu fie prescris dreptul dvs de a le cere in justitie.
Buna ziua, impozitele despre care vorbiti nu se sting prin decesul contribuabilului ci se preiau de mostenitori, fara relevanta daca aveti/nu permis sau daca folositi sau nu autoturismele. Trebuie verificat daca nu cumva sunt prescrise.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in instanta nu este necesar actul de deces in original. De asemenea, dvs puteti obtine un duplicat al certificatului de deces pt pasaport.
Buna ziua, daca aveti promisiune de vanzare scrisa, il puteti da in judecata, altfel va fi greu de demonstrat ca asa v-ati inteles.
Răspuns la discuția Pot primi garanția înapoi? ...
Atunci cereti-o si in functie de raspuns, veti avea mai multe detalii de la care sa plecati in demersurile dvs. ulterioare, daca vor fi necesare.
Buna ziua, in primul rand trebuie vazut daca mai sunteti in termenul de plata al taxei de timbru. In al doilea rand, puteti obtine copii din dosar. Daca nu va descurcati, apelati la un avocat pentru a nu plati poate degeaba la acest moment taxa de timbru si sa fie necesare alte demersuri din partea dvs. (de ex, o cerere noua).