avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina Pascu

Activitate Madalina Pascu

Nu asta este tot ce conteaza, se va avea in vedere intregul dvs istoric penal plus circumstantele acestei fapte.
Buna ziua, trebuie vazute documentele, baza legala, motivarea, etc. Ulterior, puteti decide daca contestati sau nu in instanta masurile dispuse.
Buna ziua, depinde de circumstantele reale si personale in cauza, de natura infractiunii savarsite anterior, etc. Putin probabil sa fiti condamnat la plata amenzii dar trebuie sa va aparati corespunzator pentru tintirea acestui scop.
Răspuns la discuția Dezbatere mostenire !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, este adevarat ca din moment ce a acceptat anterior mostenirea, nu mai poate renunta acum pentru ca pe de-o parte acceptarea nu poate fi decat integrala iar pe de alta parte nu se poate reveni cu privire la acceptare si sa renunte ulterior. In acest caz, fratele dvs. poate imputernici o persoana sa il reprezinte la suplimentul de mostenire, urmand ca ulterior, daca nu doreste bunurile mostenite sa le vanda/doneze/partajeze cu ceilalti mostenitori sau cu o terta persoana.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu va poate asigura de o solutie sau alta a instantei, cu atat mai mult cat procesul nu a fost deschis si nu se cunosc probele si motivele, Recomandarea mea este sa nu ii restituiti pensia, sa va dea in judecata daca considera, instanta nu va poate in niciun caz obliga sa ii restituiti dublul.
Daca va da in judecata trebuie sa va aparati. In principiu, nu. Dar nu puteti anticipa motivele concrete pe care si-ar intmeia actiunea si probele ca sa stiti sigur ce se va intampla.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie sa formulati contestatie privind durata procesului iar instanta de judecata va stabili un termen in care urmarirea penala trebuie finalizata.
Este adevarat ca daca, conform hotararii judecatoresti prin care vi s-a stabilit pensia alimentara, aceasta a fost acordata pana la 18 ani, pentru varsta de dupa 18 ani si pana la 26 de ani daca sunteti in continuarea studiilor, tatal nu va mai datoreaza pensie decat daca il dati in judecata si obtineti o hotarare in acest sens pentru plata in continuare a pensiei pana la terminarea studiilor dar nu mai tarziu de 26 ani. Daca hotararea pe care deja o aveti prin care v-a fost stabilita pensia, prevede faptul ca aceasta este datorata pana la 26 ani cu conditia continuarii studiilor, atunci nu este necesara o noua cerere de chemare in judecata pentru continuarea platii pensiei. Acest lucru cred ca a dorit utilizatorul de mai sus sa vi-l comunice.
Buna ziua, puteti formula plangere penala pentru inselaciune.
Buna ziua, nu. Ma refer la veniturile obtinute de dvs. din munca.