dalin23	                   

Buna ziua. Va rog, daca puteti, sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte referitoare la un testament. O doamna detine impreuna cu fratele ei (acesta a ... (vezi toată discuția)
	                    dalin23	                   

Buna ziua. Va rog, daca puteti, sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte referitoare la un testament. O doamna detine impreuna cu fratele ei (acesta a ... (vezi toată discuția)

camelia_t	                   

Buna seara
Va rog sa ma ajutati pentru ca m-am interesat in aceasta speta si am primit o gramada de raspunsuri, nici unul la fel ! 
Am o verisoara (mama ei ... (vezi toată discuția)
	                    camelia_t	                   

Buna seara
Va rog sa ma ajutati pentru ca m-am interesat in aceasta speta si am primit o gramada de raspunsuri, nici unul la fel ! 
Am o verisoara (mama ei ... (vezi toată discuția)

shaquille7	                   

Buna ziua (seara la mine cand scriu acest mesaj)
am nevoie de o parere avizata din partea celor care profeseaza in dreptul civil (si daca exista cineva ... (vezi toată discuția)
	                    shaquille7	                   

Buna ziua (seara la mine cand scriu acest mesaj)
am nevoie de o parere avizata din partea celor care profeseaza in dreptul civil (si daca exista cineva ... (vezi toată discuția)