avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem un apartament cu succesiunea deja făcută însă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem un apartament cu succesiunea deja făcută însă în apartament ...

Avem un apartament cu succesiunea deja făcută însă în apartament locuim 2 din 10 moștenitori alți 2 din cei 10 moștenitori se opun partajului.Unul a avut executare când trăia cea care a lăsat moștenirea și alta are 2 executări de când are cota parte din moștenire.Întrebarea mea este daca se poate face contestație la moștenire pentru cei 2 care au executările?Cea făcută în timpul vieții celei care a dat moștenirea a fost pentru ca a atentat la viața defunctei și cealaltă tot a făcut datorii la bănci și are 2 executări pe cota parte.
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2025
Teodora R., utilizator

Alte discuții în legătură

Testament dalin23 dalin23 Buna ziua. Va rog, daca puteti, sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte referitoare la un testament. O doamna detine impreuna cu fratele ei (acesta a ... (vezi toată discuția)
Mostenire,succesiune intre surori vitrege camelia_t camelia_t Buna seara Va rog sa ma ajutati pentru ca m-am interesat in aceasta speta si am primit o gramada de raspunsuri, nici unul la fel ! Am o verisoara (mama ei ... (vezi toată discuția)