avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate vasileU

Activitate vasileU

Răspuns la discuția Poprire executorie
Multumesc pentru raspunsuri ,am fost la banca si mi s-a spus ca nu am nici o poprire probabil a fost o greseala .
Răspuns la discuția Poprire executorie
El nu are de unde sa aiba cont in banca ,e plecat din tara .Va multumesc pentru raspunsurile date ,dar as vrea sa stiu si parerea unui Domn avocat.
Răspuns la discuția Poprire executorie
In mesaj sint anuntat de banca in felul urmator ,in data de 14-03-2017 s-a instituit o poprire executorie ,suma..... ,nr.dosar.....executor .......Comform mesajului primit inseamna ca deja sa facut poprirea ?

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema ,fiul meu(eu sint tatal ) a facut diferite imprumuturi pe la banci (de care eu nu am stiut ) din care a restituit o parte din suma si dupa aceea a plecat in strainatate si nu mai stiu nimic de el .Ieri m-am trezit cu un mesaj pe telefonul meu prin care sint anuntat ca mi sa instituit poprire executorie mie ,eu fiind pensionar si avind card de pensii la banca .Este adevarat ca are domiciliul pe adresa mea dar eu sint proprietarul locuintei, iar el cu banii care ia imprumutat nu stiu ce a facut nu a adus acasa nici un leu .Este legal ca sa-mi puna mie poprire pe pensie daca el are datorii ? .Va multumesc.
Răspuns la discuția Hartuire telefonica
Temere am pentru ca individul stie unde locuiesc si cine stie ce iar mai putea trece prin cap.Unde sa fac plingerea? la politia din localitatea unde locuiesc eu ?
totusi va multumesc si dupa sarbatori o sa fac plingere.
in urma cu vreo 12 ani fiica mea a avut o relatie de concubinaj cu un baiat .totul s-a terminat de atunci fiica mea s-a casatorit legitim are un baietel de 10 ani.acum vreo 3 saptamini ma suna acel baiat de care nu mai auzisem nimic atita timp(locuieste in alta localitate).nu stiu de unde a facut rost de nr. meu de tel.fix ,dar necunoscind nr.nu am raspuns.mai tirziu adica peste vreo jumatate de ora sotia zice sa sun ca cine stie cine o fi dintre rude cu vreo problema.am sunat pe acel nr. ca era de mobil cu tel meu mobil si de atunci a prins nr. meu de tel.mobil si ma terorizeaza cu tot felul de mesaje obscene despre fiica mea , ca la tel. nu ii mai raspund .va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac ,deoarece nu mai tin nici tel deschis din cauza lui.mentionez ca nu i-am raspuns in nici un fel si nici pe fiica mea nu am informat-o de cele intimplate deocamdata ,si am pe telefon toate mesajele trimise de el.multumesc pentru raspunsuri
imi cer scuze ca nu am stiut unde sa incadrez aceasta postare.
Răspuns la discuția concediere
V-am scris mai sus ca a fost anuntata in scris dar la o distanta de 14 zile de la data cind au trecut-o in preaviz .Asta era ideea, e legal ce au facut ? Adica bagi un salariat in preaviz pe data de 4-04-2016 dar il anunti dupa 2 saptamini in scris ca e in preaviz . Multumesc si astept raspunsuri.
Răspuns la discuția concediere
nu, nu a semnat ca a luat la cunostinta.ce este de facut in situata asta?
Răspuns la discuția concediere
deci legal preavizul ar fi trebuit sa inceapa de miine 19-04-2016 ?
Răspuns la discuția concediere
astazi 18-04-2016 i s-a adus la cunostinta scris.