avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire executorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire executorie

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema ,fiul meu(eu sint tatal ) a facut diferite imprumuturi pe la banci (de care eu nu am stiut ) din care a restituit o parte din suma si dupa aceea a plecat in strainatate si nu mai stiu nimic de el .Ieri m-am trezit cu un mesaj pe telefonul meu prin care sint anuntat ca mi sa instituit poprire executorie mie ,eu fiind pensionar si avind card de pensii la banca .Este adevarat ca are domiciliul pe adresa mea dar eu sint proprietarul locuintei, iar el cu banii care ia imprumutat nu stiu ce a facut nu a adus acasa nici un leu .Este legal ca sa-mi puna mie poprire pe pensie daca el are datorii ? .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vasileU , utilizator 00:41, 16 Martie 2017
Nu o sa va puna poprire pe pensie.
In mesaj sint anuntat de banca in felul urmator ,in data de 14-03-2017 s-a instituit o poprire executorie ,suma..... ,nr.dosar.....executor .......Comform mesajului primit inseamna ca deja sa facut poprirea ?

Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2017
vasileU, utilizator
Nu dvs, ci lui.
El nu are de unde sa aiba cont in banca ,e plecat din tara .Va multumesc pentru raspunsurile date ,dar as vrea sa stiu si parerea unui Domn avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2017
vasileU, utilizator
Vi s-a raspuns: nu aveti cum sa aveti dvs. poprire pe cont. Doar daca ati fost codebitor in acel imprumut. Daca s-a facut poprire pe contul dvs., fara sa fiti codebitor, depuneti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta.

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale luat in 2008 coldangel coldangel Tocmai am fost anuntat prinr-un mesaj pe telefon ca am poprire pe cont. Am verificat pe internet, si intr-adevar, apare un dosar la judecatorie pt incheiere de ... (vezi toată discuția)
Poprire andreeasebi88 andreeasebi88 Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci. În cursul ... (vezi toată discuția)