avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate codita-dorin

Activitate codita-dorin

Din alte discuții am înțeles ca vânzarea către un moștenitor poate fi făcută doar în proporție de 1/2 atunci când mai exista și alți moștenitori,deoarece se tine cont de rezerva succesorala, parca asa ii spune. Este valabila și în acest caz aceasta rezerva succesorală?
Bună ziua,am o problema și sper sa ma lămuresc înainte de a face ceva. Adresa la care locuiesc a fost proprietatea părinților. În 2010 aceștia au făcut un contract de vânzare cumpărare cu uzufruct cu sora mea. Mama mea a murit acum 4 ani și jumătate,iar tatăl meu acum o luna.Acum sora mea vrea sa ma scoată afara. Precizez ca am domiciliu la adresa respectiva de 40 de ani. Care sunt șansele mele de a evita evacuarea subita din casă având în vedere ca nu am unde pleca asa subit.
in consecinta trebuie sa accept alegerea ei chiar daca diferenta de varsta este de 20 de ani si doar sa sper in continuare ca iubitul ei chiar o iubeste sincer si nu are decat intentii serioase.
Deci trebuie sa accept alegerea ei iar individului pe care il iubeste nu il pot constrange sub nici o forma legala sa se mai apropie de ea?
In consecinta nu am nici un sprijin legal sa interzic acest lucru?Trebuie sa accept alegerea fetei indiferent care va fi aceea?Iar individului care a corupt-o nu ii pot face din punct de vedere lega chiar nimica nu exista o lege privind acest aspect?
Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o las sa faca acest lucru?Sau pot cumva sa il actionez pe acest individ din punct de vedere legal sa nu se mai apropie de fata?