avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate A. Ionut

Activitate A. Ionut

da, daca asta va fi sursa pricipala de venit estimat.
EAgache a scris:

multumesc! Aveti idee daca acesta va fi CAEN principal?

pt. curatenie aveti grupa 812.
Răspuns la discuția Comert ambulant pește
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
verificati in prealabil la DSV, DSP conditiile ce trebuie indeplinite de autoutilitara sa stiti ce investitii aveti de facut la ea.
se asteapta 30 de zile de la publicarea in monitor.apoi se depune dosarul de transfer parti sociale
dupa ce va logati in contul de pe portal.onrc.ro in stanga aveti in meniu optiunea stadiu dosar. si acolo aveti criteriile de care ziceau colegii mai sus.
Răspuns la discuția Schimbare chirias spatiu primarie
ce nu este prevazut ca e interzis...poate fi permis :) daca se doreste trecerea contractului...o cesiune...ar trebui sa intrebati la primarie...daca nu ar. tb sa recurgeti la alte subterfugii...am vazut si contracte care au fost cesionate. totul depinde de fiecare administratie locala in parte.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai si nu este asa? atata timp cat parcarea nu este interzisa si nici nu este amenajata parcare pt. ca firma dvs. sa poata concesiona locuri prin licitatie nu puteti interzice parcarea la nimeni. ca s-a nimerit vecinul asta e altceva...de obicei la genul asta de magazine se pun navete...si alte elemente si de aici se ajunge la.conflict cu riveranii care nu au unde parca.
pai cred ca nu e formulata bine intrebarea! etapa a doua la ce? a fost depusa o hotarare sau decizie de cesiune parti sociale catre persoane din afara societatii? care este rolul administratorului pentru ca el nu detine partile sociale....
sunt multe aspecte de discutat aici...unul dintre fiind care ar fi interesul pentru care vreti sa preluati aceasta societate?
Răspuns la discuția Infiintare firma
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
majorare capital sau aport asociat daca sunt bani. daca nu credit, etc...orice varianta de finantare.