avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN magazin online - vanzari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN magazin online - vanzari servicii

Buna ziua,
ce coduri CAEN trebuie pentru infiintarea unei firme ce detine un magazin online ce vinde servicii de curatenie, plata cu cardul

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: EAgache , utilizator 18:34, 31 Mai 2018
de fapt cred ca o sa bag toate codurile CAEN ce se pot baga, dar care e cel principal? E 4791,pt magazin online SAU e codul pt servicii curatenie?
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
EAgache, utilizator
pt. curatenie aveti grupa 812.
multumesc! Aveti idee daca acesta va fi CAEN principal?
da, daca asta va fi sursa pricipala de venit estimat.
EAgache a scris:

multumesc! Aveti idee daca acesta va fi CAEN principal?

si totusi, nu poate fi interpretabil in sensul ca obiectul principal de activitate este vanzarea unor servicii printr-un magazin online? (deci cod caen principal 4791) Din cate am citit serviciile pot asimilate vanzarii cu amanuntul, ce-i drept, sursa este wikipedia.....
Eu pe acel magazin pot sa vand si servicii de plimbare a cainilor de ex, pe langa cel de curatenie, nu mai bine trec caen 4791 si imi iau de-o grija?
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
EAgache, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)
Coduri caen adaugate gresit, help! kosty000 kosty000 Buna ziua, De curand am infiintat un SRL , fara punct de lucru , fara angajat , eu administrator. Doresc sa am cateva tipuri de activitati si se pare ca nu ... (vezi toată discuția)