avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate sorinqk

Activitate sorinqk

Va multumesc pentru raspuns.

De la Google am primit urmatorul raspuns:
Se pare că materialul disponibil la respectivele adrese URL este publicat și oferit motoarelor de căutare în mod constant de o organizație sau de o agenție guvernamentală. Având în vedere decizia actuală a guvernului de a pune aceste materiale la dispoziția publicului, Google consideră că prezența acestor informații în rezultatele căutării este justificată de interesul public.
Momentan, Google a decis să nu ia măsuri în privința acestor adrese URL.


Cred ca se refera in mod eronat la faptul ca doua site uri private ar fi organizatie sau agentie guvernamentala. Probabil este o exprimare gresita si se refera ca site urile respective publica informatii oferite de o organizatie guvernamentala.

Poate angajatii ar fi bine sa se gandeasca, inainte sa dea in judecata un angajator, ca vor aparea pe zeci de site uri publice cu detalii ca si-au dat in judecata angajatorul. Noul angajator nu cred ca va fi impresionat ca tu ai fost nedreptatit de angajator si ai castigat procesul, vei aparea mereu la cautari pe google ca si o persoana cu probleme cu angajatorii.

Citeam intr-un articol mai vechi ca s-a fost propus ca dosarele arhivate de la judecatorii sa nu mai apara pe portal.just.ro, tocmai din cauza problemelor mentionate mai sus dar nu am mai gasit care a fost decizia finala. Propunerea venea din partea Tribunalului din Brasov.

Daca are cineva alte informatii, il rog sa le posteze.


In plus, pentru o pagina secundara, au raspuns:
Aceasta pagina va fi blocata și în cazul interogărilor asociate numelui dvs. folosite de utilizatorii din țara dvs.

Nu inteleg de ce nu din toata UE, fiind o decizie la nivelul CJUE.


EDIT:
Portalul just.ro are mentionat
Portalul conţine informaţii despre dosarele care sunt pe rolul instanţei, nu şi cele despre dosarele care au fost pe rol şi care acum sunt în arhiva „pasivă” a instanţei.


In cat timp un dosar este arhivat, dupa pronuntarea sentinteti?
Stim ca informatiile despre dosarele din justitie le gasim pe pagina portal.just.ro. Aceasta pagina nu este indexata de motoarele de cautare (google, bing,yahoo, etc)
Daca eu vreau sa-mi dau in judecata angajatorul pentru ca nu mi-a platit salariul de X luni sau pentru ca am fost concediat in mod gresit, voi avea surprinza ca detalii din dosar sa apara pe site uri publice, indexate de google, care copiaza tot continutul de pe portal.just.ro
Orice angajator care va dori sa ma angajeze in viitor va cauta pe google, asa cum se practica la foarte multe firme, si va vedea ca am avut un conflict cu un fost angajator datorita altor site uri publice care copiaza informatiile de pe portal.just.ro. Sansele de angajare imi scad considerabil in acest fel, chiar daca dreptatea in cadrul procesului este de partea mea.

Exista o posibilitate de a scoate numele meu de pe aceste site uri?
Parerea mea este ca nu dar poate ne "lumineaza" cineva.
Eu cred ca merita sa-i amenintati si dumneavoastra pentru "hartuire" Ce va spun "operatorii" la telefon sau prin sms sunt "fraze invatate" pentru a speria "clientul" Intr-o tara normala aceasta firma ar avea multe procese pierdute pentru hartuire si intimidare dar cum traim in Romania................ sau cum lumea se fereste sa se plimbe prin tribunale.

Daca va mai suna informatii ca urmeaza sa inregistrati convorbirea telefonica sa vedeti daca mai sunt asa de "violenti" verbal si sa va mai spuna ca "maine sa asteptati executorul" Pastrati si sms urile de la dumnealor si daca incepe sa va streseze prin intermediul vecinilor, ii aveti si pe ei martori la hartuire ( daca le ofera date despre situatia dumneavoastra/datorie este si mai bine, pentru ca nu au voie sa ofere aceste date dar multi operatori ofera date despre datoria dumneavoastra tocmai pentru a va intimida )

Este interesant de vazut de unde a venit datoria. Posibil sa fi achitat toate ratele dar sa nu fi sunat pentru "inchiderea" contului sau cine stie ce formalitate care a avut ca efect ca dumneavoastra nu mai aveati rate dar aveati de platit o suma modica de de 5-10 lei pe luna. Poate au uitat ei sa inregistreze ultima rata platita si atunci au plus penalizari si penalizari la penalizari ( ilegal ) si se ajunge in 6 ani prin penalizari lunare se ajunge la suma respectiva, pentru ca ei aduna penalizarea la soldul restant si luna urmatoare pun o penalizare la toata suma si asa, luna de luna, penalizarea creste ca si valoare si de aici suma asta imensa.

Am intalnit la un alt IFN o situatie aseamantoare, penalizari imense la un sold restant mic, lasat sa creasca intentionat prin penalizari lunare si asa in cativa ani s a ajuns la o suma imensa prin comparatie cu soldul de la care s a pornit.

Personal, cred ca o sa va mai stresezeo perioada destul de lunga pentru ca s a ajuns la o suma care este "interesanta" si la care se merita sa va streseze pe dumneavoastra, familia si toti vecinii.
Va multumesc pentru amabilitate si promptitudine.
Va multumesc pentru raspuns :)
Buna ziua,

Poti profesa ca avocat si consilier juridic angajat intr-o institutie?
Am inteles de pe un blog ca sunt incompatibile aceste doua profesii dar nu am primit nici un raspuns referitor la ce lege trebuie sa am in vedere.

Va multumesc!
Buna seara,

Exista posibilitatea sa invit din propria initiativa un reprezentant ANRMAP sau UCVAP cand se evalueaza ofertele primite in cadrul unei achizitii publice? Dar cand se realizeaza documentatia pentru achizitie?

De la doi avocati, am doua pareri diferite:
- prima este ca nu pot fi invitati si ca reprezentantii vin doar "la intamplare"
- a II-a este ca pot invita un reprezentant cand se evalueaza ofertele dar nu si cand se realizeaza documentatia.

Multumesc de amabilitate si astept raspunsurile dumneavoastra.