Durata contractului cu clientul e nedeterminata, de moment, insa angajatii tot vin si pleaca in delegatii (ma rog, acum nu mai e termenul de delegatie, ci orice deplasare se trateaza ca o delegare din cate inteleg) si atunci aici era nedumerirea mea, daca pt fiecare deplasare trebuie emis A1 sau e ok sa emitem pt perioada maxima si ei pot sa faca delegatii cate sunt necesare pe perioada resp. in baza acelui A1 emis.
Am o nelamurire legata de Formularul A1... se poate emite pe o perioada de 24 luni sau trebuie emis la fiecare deplasare? Adica daca angajatii merg destul de des in deplasari se poate scoate un singur fomular care sa acopere toate deplasarile dintr o perioada de 24 luni, sau e necesar a fi emis cate un A1 la fiecare deplasare.
Am si eu o nelamurire... in Adeverintele pt. calculul indemnizatiei lunare de crestere copil pana la 2 ani, e specificat a se trece Venitul Net... cnf. definitiei venitul net ar fi venitul dinaintea supunerii impoz. pe venit, iar salariul net este cel supus deja impozitarii pe venit. Care mai exact dintre cele doua ar trebui trecut in adeverinte?
Iar o alta intrebare, daca in venitul net sunt cuprinse beneficiile care se ofera la angajat, (lunar si care sunt si ele supuse impozitarii), acestea se cuprind in venitul net care vine trecut in adeverinte?
Pentru un angajat aflat in maternitate la care dorim sa-i platim bonusul de performanta al anului anterior, trebuie intocmite si alte documente exceptand D112? (vreun act aditional pe care sa-l semneze sau orice alt document?)
Un programator poate fi scutit de impozit doar pe CIM-ul unde are functia de baza? sau poate fi scutit si pe cel de-al 2-lea CIM pe care il are incheiat cu o alta companie.