avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, Am o nelamurire legata de Formularul A1: se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, Am o nelamurire legata de Formularul A1: se poate emite ...

Buna,

Am o nelamurire legata de Formularul A1... se poate emite pe o perioada de 24 luni sau trebuie emis la fiecare deplasare? Adica daca angajatii merg destul de des in deplasari se poate scoate un singur fomular care sa acopere toate deplasarile dintr o perioada de 24 luni, sau e necesar a fi emis cate un A1 la fiecare deplasare.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 17 Mai 2025
Durata de valabilitate a formularului A1 va fi aceeasi cu cea specificata in contractul de colaborare cu partenerul extern, dar nu mai mare de 2 ani.
Durata contractului cu clientul e nedeterminata, de moment, insa angajatii tot vin si pleaca in delegatii (ma rog, acum nu mai e termenul de delegatie, ci orice deplasare se trateaza ca o delegare din cate inteleg) si atunci aici era nedumerirea mea, daca pt fiecare deplasare trebuie emis A1 sau e ok sa emitem pt perioada maxima si ei pot sa faca delegatii cate sunt necesare pe perioada resp. in baza acelui A1 emis.
De obicei, Formularul A1 este emis pentru o perioadă specificată care coincide cu perioada detașării angajatului, iar valabilitatea sa încetează odată cu expirarea acestui termen sau la încetarea detașării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pontam timpul de deplasare in interes de serviciu? moncu moncu Buna ziua. Societatea noastra are personal care se deplaseaza in interes de serviciu foarte des ( fac parte din corpul de control si merg peste tot in tara). ... (vezi toată discuția)
Delegarea in strainatate angelica87 angelica87 buna ziua Am o nelamurire cu privire la durata actului aditional de delegare a angajatilor in strainatate pentru care se elibereaza si Formular A1. De la ... (vezi toată discuția)
Diurna cristyna_i cristyna_i Buna ziua, Am o lucrare in afara localitatii unde firma isi are sediul social, la circa 80 km. Firma nu are alt punct de lucru, este inregistrata cu lucrari la ... (vezi toată discuția)