avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediului de odihnă neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediului de odihnă neefectuat

Buna,

As avea o intrebare legata de modul de calcul al concediului de odihna neefectuat. Daca un angajat pleaca din firma, iar ultimele 3 luni a fost la norma de 4h, iar inainte avea norma de 8h, practic la modul de calcul ar trebui tinut cont de faptul ca zilele de co. neefectuat ar fi aferente perioadei in care norma lui a fost de 8h sau calculul se rezuma strict la venitul ultimelor 3 luni?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: BiancaOrban , utilizator 14:49, 31 Iulie 2025
Calculul se rezuma strict la venitul ultimelor 3 luni
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu la cim de 4h/zi mlc1 mlc1 Buna ziua, va rog sa imi suneti la un contract de 4 ore pe zi perioada nedeterminata se poate pune un nr minim de 11 zile de concediu pe an? Multumesc. Dar ... (vezi toată discuția)
Plata zile libere din co la incheiere cim Macondo Macondo Buna ziua. Mi-am dat demisia si am primit la lichidare o suma de bani pentru durata concediului de odihna aferent perioadei lucrate si neefectuat. Suma de bani ... (vezi toată discuția)