avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate cristianmihai12

Activitate cristianmihai12

Răspuns la discuția Durata concediu creștere copil
Ea a lucrat pana in 4 Octombrie 2016 atunci i S-a desfăcut contractul de munca. Deci sa înțeleg ca trebuie sa ma intorc mai repede la serviciu cu o luna? Chiar dacă mama nu vrea sa beneficieze ea de cele 30 de zile de concediu de creșterea copilului?
Va multumesc
Răspuns la discuția Durata concediu creștere copil
Chiar dacă ultima zi de lucru a fost 4.10.2016 ?
Va multumesc pentru interesul care mi-l acordați
Răspuns la discuția Durata concediu creștere copil
Îmi puteți va rog sa îmi Spuneti și baza legală pentru a le spune? Va multumesc din suflet :)
Răspuns la discuția Durata concediu creștere copil
Nu a intrat pentru ca nu era angajata atunci, iar eu am intrat in concediu după o luna dacă nu ma insel...
Răspuns la discuția Durata concediu creștere copil
Iar ultima zi de lucru pe cartea de munca a soției a fost pe 04.10.2016, după care nu a mai lucrat de atunci
Buna ziua,
Fiul meu S-a născut pe data de 25 sept 2017, eu (tatăl ) am intrat in ccc mama fiind administratoare firma. Am stabilit ca sa rămân in concediu pana la final adică 25 sept 2019. Menționez ca nu ne interesează acel stimulent. Astăzi am fost sunat de la serviciu și mi s-a spus ca dacă doresc sa primesc stimulent trebuie sa ma intorc cu data de 25 Iulie 2019, iar dacă nu doresc trebuie sa ma intorc cu data de 25 August 2019, pentru ca 30 de zile din concediu ii revin mamei. Mama nu vrea sa între in concediu. Ce ar trebui sa fac pentru a rămâne tot concediul (2 ani) pana pe 25 sept 2019???
Motivul este ca de pe 5 sept pana pe 20 sept 2019 avem cumpărat (cadou din partea părinților) un sejur in afara tari foarte frumos
Va multumesc !!!!
Buna seara,

In primul rand vreau sa va multmesc anticipat pentru raspunsurile pe care dvs. mi le veti acorda. Acum sa va spun si eu problema mea si daca ar avea o rezolvare
Eu am o masina inmatriculata in Bulgaria din noiembrie anul trecut, asa ca anul acesta imi expira si asigurarea si itp ul asa ca am vorbit cu o persoana ca mi-a spus ca ea ma va rezolva de asigurare iar itp ul urma sa il fac la RAR in Romania.
Am vorbit cu acesta mi-a spus pretul omul a facut-o a trimis-o prin curier iar eu am platit curierul si am primit asigurarea. Astazi dupa o saptamana am zis sa verific daca asigurarea este buna, si am intrat pe net pe site ul bulgaresc unde se verifica asigurarile si nu aparea nimic. Nelinistea a inceput sa isi faca prezenta asa ca am sunat la asiguratorul din Bulgaria care mi-a spus ca pentru nr. meu de auto nu exista asigurare decat cea veche.Deci cu alte cuvinte am fost inselat. Am luat legatura cu cel care mi-a facut asigurarea si mi-a spus ca a fost o greseala si in zilele urmatoare se va remedia. Eu de la acest om am decat numele lui anul nasteri, pagina de facebook conversatiile pe email si firma pe care o administraza, care de altfel cui ul firmei numele etc, date care le-am gasit pe internet adresa firmei si numarul de telefon, este o firma care se ocupa si cu amenajari interioare si constructii.
Intrebarea mea pentru dvs. este daca am fost pacalit ce pot face, unde sa merg ce plangere sa ii fac pot sa imi recuperrez oare banii, pe calea instantei o sa castig, si daca pot sa il dau in judecata unde locuiesc eu, el fiind din alt judet.
In aceeasi situati mai sunt inca 3 prieteni. Putem face ceva
Va multumesc pentru raspunsurile pe care mi le veti da!
Răspuns la discuția Este fapta penala ce am facut?
patrascu razvan a scris:

Daca nu il cunosteati, nu aveati dvs de unde sa stiti ca el fura sau nu motorina, ca este masina lui sau a unei firme, dvs ati vrut sa cumparati motorina de la el si atat, din punctul meu de vedere nu trebuie sa aveti nici un fel de probleme.


deci cu alte cuvinte ceea ce am facut eu se numeste tentativa la tainuire si tentativa nu este pedepsita nu?
Buna seara

Acum 2 zile am vrut sa cumpar motorina de la un tir care se afla in parcare.Am oprit acolo mi-am aprins o tigare iar acesta a intrat in vorba cu mine. El m-a intrebat daca as vrea motorina, la care eu i-am raspuns ca da si l-am intrebat pretul. Dupa ce mi-a spus pretul eu i-am spus ca nu am in ce sa o iau dar o sa ma intorc cu un bidon. Nici bine ce am terminat de vorbit langa noi s-a oprit un echipaj al politiei care m-a intrebat ce fac acolo, intre timp soferul de tir a plecat. Acestia de la politie m-au luat sa dau o declaratie acolo, am dat-o iar in ea am scris exact ce s-a intamplat, adica , ca am oprit soferul de tir m-a intrebat daca vreau eu am scris ca da doar ca urma sa ma intorc mai tarziu cu un bidon sa imi dea motorina. Acestia mi-au spus ca e vorba de tainuire ce aveam eu de gand sa fac.
Acum eu vreau sa va intreb pe dvs. am facut ceva penal, tinand cont ca eu nu aveam bidon si nu am cumparat, iar soferul de tir a plecat. Asa ma caiesc ca am scris exact ce s-a intamplat in declaratia aceea.... puteam spune ca doar m-am oprit la o tigare. mi se poate face dosar penal dupa ce am scris in acea declaratie ca am vrut sa cumpar motorina, de mentionat este ca soferul nu mi-a spus ca este a lui personala doar ca voia sa mi-o dea din rezervor. ce ma gandesc eu acum este ca el era angajat la o firma si voia sa o fure de la patron, asa ma gandesc eu.
deci mi se poate intampla ceva sau nu, va rog frumos sa imi dati si mie niste raspunsuri daca am gresit cu ceva si este vorba de tainuire complicitate la furt sau despre ce este vorba ca numai ganduri negre am.
va multumesc frumos!