avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate EmiMimy

Activitate EmiMimy

Mulțumesc mult pentru răspuns,
Bună ziua, cu ce articol se operează în revisal Șomajul Tehnic? Eu nu găsesc la suspendare art. 53 din Codul Muncii. Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Suspendarea c.i.m. pentru "somaj tehnic" se opereaza n REVISAL.


Bună dimineața,

Mă poate ajuta cineva cu pașii pentru șomajul tehnic, 75% din salariul de încadrare și modul de completare în Revisal. Am găsit câteva informații pe grup însă nu sunt foarte lămurită. În revisal eu nu găsesc la suspendare art. 53 din Codul Muncii decât cea de la art. 52 alin. 3. Mulțumesc.
Bună ziua, dacă am o salariată care încetează cic și cim în aceeași zi mai este cazul de modificare salariu minim?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Stimulent de inserție
Mai sus este eronată data împliniriii de către copil a vârstei de 2 ani.
Copilul împlinește 2 ani în data de 08.02.2018 de la societatea de unde am beneficiat de cic mi-am dat demisia pe data de 06.10 iar în data de 12.10 am început activitatea la o altă societate. În condițiile de mai sus beneficiez de stimulent de inserție? Mulțumesc anticipat.
Bună ziua,
Am următoarea speță. Copilul împlinește 2 ani în data de 08.02.2017 de la societatea de unde am beneficiat de cic mi-am dat demisia pe data de 06.10 iar în data de 12.10 am început activitatea la o altă societate. În condițiile de mai sus beneficiez de stimulent de inserție? Mulțumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am o salariată care este momentan în cic nr. 2. Menționez că în cic nr. 2 a intrat după ce a terminat cic nr. 1, fără ca tatăl să mai beneficieze de luna lui de CIC. Copilul nr. 2 va împlini 2 ani în data de 08.02.2018, mămica când va trebui să revină la muncă pentru a beneficia de stimulent, (Tatăl nu vrea să solicite nici acum cic).
Mulțumesc.
Vă mulțumesc pentru promptitudine.


Edit: citare raspuns anterior.
Bună ziua,

Am o persoană care este însărcinată și nu mai este salariată din 21.12.2016. Întrebarea mea este: este asigurată această persoană, ar putea beneficia de indemnizație de creștere copil? DPN ar fi 02.01.2018, ar putea să se angajeze câteva luni?
Mulțumesc anticipat.
Bună ziua,

Am eu întrebare legată de întocmirea adeverinței pentru medic dacă se menționează și zilele de concediu medical de accident de muncă. Mulțumesc anticipat.