avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Activitate gubernate

Activitate gubernate

multumesc
buna ziua,
un asociat al unei societati, angajat cu cim la aceeasi societate, poate intra in somaj?
Multumesc

multumesc pentru lamurire.
Certificat de handicap grav eliberat in 31.12.2020
Cerere depusa la primarie pt.acordarea indemnizatiei de insotitor in 21.01.2021.
Incepand cu ce data se acorda indemnizatia ?
Multumesc
Buna ziua,
va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:

Salariul minim de 3000 lei pt.acitivitatea de constructii (caen 2511) este obligatoriu sau doar pentru a beneficia de scutiri?
Scutirile se aplica de la 3000 inclusiv sau peste 3000 (ex.3001)
Multumesc.
O societate declarata inactiva din punct de vedere fiscal poate deveni activa daca isi muta sediul social in alt judet( altul decat cel in care se afla seidul social cand a devenit inactiva)?
Răspuns la discuția TVA de recuperat
multumesc pentru raspuns, dar nu vreau sa solicit rambursarea TVA.Ma intereseaza daca pot recupera ca si pana acum prin decontul de tva.
Buna ziua, ce se intampla cu tva de recuperat, pentru care nu s-a cerut rambursare,cand se va trece la sistemul SPLIT TVA?
Răspuns la discuția radiere firme
Multumesc!
Discuție radiere firme
Buna ziua,
Citez "In baza art.174 din legea nr.85 pe 2014 instanta inchide procedura insolventei deschisa impotriva........si dispune radierea debitoarei din Registrul comertului.In baza art.179 din legea 85/2014, sentinta de inchidere a procedurii va fi notificata DGRFP Bucuresti si Oficiului Registrului Comertului Bucuresti.Prezenta sentinta va fi notificata tuturor creditorilor debitorului prin publicarea ei in BPI......"
Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa primeasca debitoarea de la lichidatorul judiciar in urma pronuntarii acestei sentinte.