avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate soho21

Activitate soho21

,,Actiuni DACIA - prin P.A.S. Automobile Dacia.
Buna ziua! Va rog mult, sunt intr.o dilema...In anul 1996 fiind salariat al Dacia Mioveni , am cumparat cu banii de atunci (100.000 lei) actiuni DACIA ( doua chitante...) prin P.A.S.Automobile DACIA ( grupare a sindicatului Dacia).Acum aflandu,ma la pensie vreau sa.mi ,,randuiesc documentele'', vreau sa am dovada celor 0,000X actiuni DACIA AUTOMOBILE'' Mioveni....Am cerut/solicitat lucrul acesta prin recomandata/confirm.primire societatii ,,PAS DACIA'' ( in octombrie 2022) si nu am raspunsuri....Am incercat prin ,,Vocea Clientului Dacia '', nu reusesc sa obtin nimic.....Sunt banii mei( putini) dar nu pot stii pe viitor... Va rog sa ma ajutati! Multumesc!
Da, multumesc! Am ajuns la statutul de ,,pensie de varsta in 21.09.17. Am facut cerere pentru trecerea de la ,,handicap'' ,la ,,varsta'' si apoi s.a ? adoptat modificarea legii cu privire de activitatile independente ( n.b. in cazul meu ,,mystery shoppers si figuratie in reclame video''). Din cele ce mi.ati scris, voi face solicitarile pentru perioada de pana.n 2012 si cerere punctuala pentru (si) perioada 2012-2017. Multumesc mult!
Buna ziua. Va rog, am o nelamurire. Eu am fost in pensia de handicap gr 3 din 2007 iar in 2017 septembrie, am facut cerere pentru pensia de varsta. In perioada 2007/2017 am avut contracte de prestari servicii ca ,,mystery shoppers si figuratie speciala in reclame video''. Va rog, avand in vedere noile modificari a legii pensiilor, sunt ,,beneficiarul'' unor plusuri la pensie?! Pot face demersuri?! Care ar fi pasii, procedura?! Multumesc anticipat!
Buna ziua. Va multumesc, este ok! (promtitudine ,seriozitate...)
Răspuns la discuția Pensie de varsta 65 ani(M)
Multumesc! Mi.ati spus ca ,,din pacate L 261/2010''.....Daca.i asa, si nu dupa cea din L19/ 2000, acum socotind si venitul brut + alte sporuri, gandesc ca.i mai ,,bine'' ( nu inteleg ,,din pacate''!?!).
Buna ziua.
Va rog, punctual
- am iesit la pensie pe caz de boala in anul 2006/ pana in luna iunie 2017 am avut invaliditate gr 2 sau 3 ( am mai avut contracte de colaborare in mystery shoppers si in publicitate = figuratii speciale...)/ in anul iesirii cu grad de handicap ,in 2006 am fost evaluat dupa legea ?19/2000....Rugamintea mea este sa.mi raspundeti ce trebuie sa fac pentru iesirea mea de varsta , in septembrie cand implinesc 65 de ani?! Va rog, va fi o noua evaluare, voi fi ,,socotit conform Legii 261?/ 2010?! Ce acte, documente imi trebuiesc?! Sunt nedumerit si nu.mi dau seama daca ,,activitatile mele( mystery shoppers si figuratiile speciale) imi vor mai rotunji - adauga ceva la pensie....Este vorba de 11 ani si lucrat ,,ocazional''....Am uitat sa mentionez si cred ca procedez corect....Pentru activitatea de pana.n 2006 voi duce la Casa de Pensii ,,adeverintele cu veniturile brute si sporurile...'', corect?!#-o
Sper sa ma fi facut inteles...
Va multumesc!