Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Buna ziua, depinde de natura si provenienta acelor inscrieri. Este necesara studierea documentelor pentru un raspuns corect.
Buna ziua, depinde de natura si provenienta acelor inscrieri. Este necesara studierea documentelor pentru un raspuns corect.
Buna ziua,
In data de 18 08.2015 am participat la o licitatie publica si am fost declarat adjudecatarul uni apartamanent. Am platit in termen pretul integral si in data de 11.09.2015 am obtinut extras de carte funciara cu intabularea provizorie . Surpriza cea mare a fost ca nu au fost radiate toate sarcinile asa cum mi-a explicat executorul . In partea a III la Sarcini este inscris sechestru in favoarea Ministerului de Interne -Directia de Investigare a Fraudelor.
Am inteles ca in termen de alte 30 zile se va face intabularea definitiva, daca nu apare ncio contestatie.
Ce se intampla in acest caz ? Eu devin un proprietar cu imobilul sechestrat de politie sau se anuleaza executarea ? Ce posibilitati am ? Va rog sa ma sfatuiti ce am de facut. Executorul avea dreptul sa scoata la executare imobilul daca era sechestrat de politie ?
Multumesc.