avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament Orange
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament Orange

Buna ziua, vreau sa fac un abonament orange si sa iau de la ei un telefon la oferta. daca nu platesc abonamentul, ce poate sa imi faca ? sa ma inchida ?, nu am casa nu am nimic.
Nu munciti, nu aveti venituri ?
nu am venituri
E, daca nu aveti venituri , intentia cu care faceti abonamentul este de a abuza de increderea celui cu care urmeaza sa incheiati contract,
Furnizorul va poate face plangere penala si riscati sa fiti pedepsit.
Art. 239

Abuzul de încredere prin fraudarea creditorilor

(1) Fapta debitorului de a înstrăina, ascunde, deteriora sau distruge, în tot sau în parte, valori ori bunuri din patrimoniul său ori de a invoca acte sau datorii fictive în scopul fraudării creditorilor se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează fapta persoanei care, ştiind că nu va putea plăti, achiziţionează bunuri ori servicii producând o pagubă creditorului.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament vodfaone mihairusu11 mihairusu11 Am facut un abonament la compania vodafone, de 25 eur/luna, am achizitionat si un telefon dupa care nu am mai platit abonamentul, Pot fi dat in judecata? Ce se ... (vezi toată discuția)
Calitatea de martor Florinmi Florinmi Buna seara, Am primit o citatie, in calitate de martor. Va rog sa ma lamuriti ce inseamna, mai exact urmatoarea expresie :\\" citat in calitate de martor, in ... (vezi toată discuția)
Abonament Prutianu Prutianu Am un abonament la orange l.am facut saptamana trecuta si l.am facut de 42 de euro si am luat si un a5 gold 2016 si nu ma descurc sa platesc sunt mai multe ... (vezi toată discuția)