Locul de parcare este proprietatea mea. Am act de proprietate asupra acelui teren. Nu este inchiriat. Panourile sunt insa pentru alte case de pe o strada perpendiculara pe strada blocului.
Locul meu de parcare este blocat de panouri electrice de la distribuitorul de energie. Aceste panouri nu apareau in schita locurilor de parcare si nu apartin de blocul nostru. Ele insa nu sunt pe proprietatea mea ci pe trotuar.
Ce as putea face in aceasta situatie si care sunt drepturile mele?
Multumesc.
Am fost dat afara din garsoniera unde locuiam cu 10 zile inainte de termen. Proprietara m-a atras la garsoniera spunand ca daca nu vin sa platesc o factura la Enel imi arunca toate bunurile din garsoniera. Cand am ajuns a spus sa ii dau suma de 300 de lei(factura era doar de 100 de lei) ,suma pentru care ma intelesesem cu proprietara sa o achite dansa din garantie. Mi-au luat un laptop ca sa pot pleca si acum am depus declaratie la politie dar astazi m-a sunat prorietare nerecunoscand nimic, spunand sa ii dau banii care ii datorez si ca nu mi-a luat niciun laptop sau ca m-a tinut 1h in gasoniera cu inca 2 indivizi masivi.
Acum daca ea in declaratie sustine ca a fost singura si ca nu s-a intamplat nimic din cele de mai sus eu pot dovedi ca mi-au luat laptopul, ca am fost amenintat si ca m-au privat de libertate avand in vedere ca am fost in garsoniera retinut impreuna cu varul meu care locuia cu mine si un coleg de la facultate care a fost prins la mijloc el fiind doar in vizita??
Are martorul vreo valoare?
In cursul acestei seri, am fost sunat de proprietarul imobilului in care stau in chirie de 7 luni, si mi s-a spus sa il parasesc. Cand am ajuns la fata locului, proprietara impreuna cu inca 2 indivizi periculosi m-au somat sa le platesc o anumita suma de bani pentru a putea parasi imobiul. Eram impreuna cu varul meu(colocatar) si un prieten venit in ajutor, dupa lungi discutii (amenintari din partea lor), am reusit sa parasim imobilul dar a trebuit sa le cedez laptopul. Respectivul, a precizat ca daca in cursul zilei de maine ii dau o suma de bani imi va inapoia laptopul, stateam in afara contractului, nu datoram nimic, si mai aveam 10 zile de locuit, nu am putut apela numarul de urgenta 112.
Intrebarea mea este daca in cursul a 24 de ore pot impreuna cu politia sa efectuez un flagrant pentru a imi recupera laptopul si pentru ca faptasii sa fie pedepsiti. Ce sfat imi puteti da? Nu dispun de mult timp, maine aica (21 mai ora 24 este termenul limita impus de agresori). Multumesc.