Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare acces parcare cu panouri electrice

Buna ziua,

Locul meu de parcare este blocat de panouri electrice de la distribuitorul de energie. Aceste panouri nu apareau in schita locurilor de parcare si nu apartin de blocul nostru. Ele insa nu sunt pe proprietatea mea ci pe trotuar.

Ce as putea face in aceasta situatie si care sunt drepturile mele?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 21:47, 29 Martie 2015
Panourile respective sunt amplasate pe trotuar- acesta este domeniu public și probabil să aibă o autorizație de construire, Locul d-voastră de parcare cui aparține și conform cărui act aveți dreptul la respectivul loc de parcare?Dacă l-ați închiriat de la primărie, faceți o sesizare scrisă în sensul că vi s-a luat dreptul dat și să rezolve ei situația. (să vă dea alt loc, căci panourile nu se vor muta , în caz că sunt de utilitate publică)
Locul de parcare este proprietatea mea. Am act de proprietate asupra acelui teren. Nu este inchiriat. Panourile sunt insa pentru alte case de pe o strada perpendiculara pe strada blocului.
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2015
olimpus, utilizator
Fiind proprietar al respectivului loc de parcare faceți o sesizare către SC ELECTRICA.. ale căreia sunt panourile și îi somați să vă respecte dreptul de acces la proprietate. Pe de altă parte, autorizațiile de construire fiind informații publice, solicitați de la primărie AC potrivit căreia au fost amplasate aceste panouri pe locul respectiv , dacă există aviz de amplasament pentru spațiul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ElenaGe ElenaGe Buna ziua! Locuiesc in Iasi si ma confrunt bineinteles cu problema locurilor de parcare. Vis-a-vis de blocul meu si in imediata vecinatate a altui bloc ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)