avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate filipl

Activitate filipl

Buna ziua!Fiul meu a avut 10 luni inchisoare cf art 83, 84, NCP cu amanarea aplicarii pedepsei-termen de incercare 2 ani. La implinirea celor 2 ani, a scos cazierul pentru admiterea la scoala de politie, acesta fiind curat, in prezent este elev la aceasta scoala. IPJ-ul de care apartinem face reverificari-adica au venit acasa cu o situatie generala a cazierului judiciar, unde apare solutia finala, adica e scris in cazier. Intrebarea mea este: exista 2 tipuri de cazier? una pentru persoanele fizice si una pentru IPJ-uri ? Credeti ca s-ar putea sa aiba probleme? conform art 65, din statutul politistului legea 360/2002, nu ar trebui, dar vreau sa aud si parerea unor specialist! Va multumesc frumos!
imi cer scuze ! si multumesc frumos!
Intrebarea mea era daca o persoana poate avea un CIM cu norma intreaga pe o functie si inca un CIM cu 0,5 norma pe aceeasi functie la acelasi angajator?Nu se suprapun responsabilitatile? Poate avea 1,5 norma pe aceasi functie, in aceasi unitate?

multumesc frumos!
Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca o persoana angajata la o institutie bugetara cu o norma de baza , poate participa la concurs pentru inca 0,5 norma pe aceeasi functie!
E posibil cumulul de functii la acelasi angajator pentru aceasi functie?
multumesc frumos!
buna ziua
as dori sa pun o intrebare :
In 2011 am facut parte dintr-o comisie de inventar la o scoala ,inventar realizat si incheiat.
In acelasi an scoala s-a unit cu o alta. Bilantul si actele contabile au fost predate noului contabil si noii conduceri.(care intre timp s-au schimbat-nu mai sunt angajati ai scolii)
Acum se constata ca exista diferente in minus de obiecte de inventar si conducerea scolii vrea sa ne impute noua comisiei, ceea ce lipseste.
Spuneti-mi va rog cine este raspunzator de ceea ce lipseste acum??