avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet Avocat Fabiola Miler

Activitate Cabinet Avocat Fabiola Miler

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati plangere contraventionala in termenul de 15 zile de la comunicare. Solicitati proba cu inscrisuri (planse foto), interogatoriul paratului , martori (daca aveti) si, eventual, expertiza dinamicii accidentului.
Sigur ca poate! Daca indeplineste toate celelalte conditii( Facultatea de drept, etc) are aceasta posibilitate.
Trimiteti un inscris in care sa expuneti si motivati imposibilitatea prezentarii in instanta.
Răspuns la discuția Divort cetățeni italieni
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Casatoria s-a incheiat in Italia, inteleg, iar ei sunt cetateni italieni?in acest caz, instanta competenta este cea italiana,
Buna ziua! ma tot framanta de ceva timp un aspect de natura juridica, sens in care apelez la dvs. Tot aud in stnaga si in dreapta ca, dupa 5 ani de casatorie, devii automat proprietarul a jumatate din bunurile proprii ale sotului. Cat adevar e in aceste spuse? multumesc mult!
Multumesc din tot sufletul! Imi sunt extrem de utile sfaturile dvs si ma fac sa vad situatia din alt unghi! Multumesc!!!
Multumesc din suflet pentru raspunsuri! Este posibil ca, in ultima instanta, sotul sa faca un credit pentru partea lui din viitorul bun. Problema este ca nu as dori sub nici orice forma sa avem un bun comun (vanzandu-l pe cel propriu al meu) caci, in situatia unui divort, nu va dori sa vanda apartamentul devenit comun. In aceasta situatie as fi nevoita sa raman cu el.
Buna ziua! Am mare nevoie de sfatul dvs. Detin 2 apartamente cumparate inainte de casatorie si am inteles ca acestea sunt bunuri proprii. In prezent, sotul meu incearca prin toate metodele de convingere sa ma determine sa vand macar unul pentru a cumpara pe numele ambilor. Nu stiu ce sa fac. Ce ma sfatuiti?