Am depus în cutia poștală sectorul 6 dosarul meu , de 3 luni nu știu nimic de el , va rog să mă ajutați să aflu ce sa în întâmplat cu el este depus la parchetul general, mulțumesc
Am încheiat contract cu o firma de instalații de schimbare a tronsoanele apa rece și caldă pe băi și bucătării. În contract scrie că se lucrează cu cea mai buna teava ppr compozita, dar am descoperit ca nu au respectat contractul și au pus țeavă simplă ppr pe rece și compozita pe caldă în condițiile în care lucrarea a costat 480.000 lei 50 coloane la 5 scări cu 10 niveluri. Va rog să-mi spuneți dacă au procedat corect și nu au ținut seama de contract, mulțumesc.
Eu nu fac parte din membrii cex dar am fost invitata de un membru și acolo am văzut multe nereguli și comportamentul presedintei, agresiv,vulgar etc.Si i-am adus la cunoștință tot ce este în neregula ,și acum că sa nu mai participam a decis să o țină pe zoom,va rog sa îmi spuneți dacă este corect ce face .
nu pot intreba nimic pe site blocului pentru ca intervine imediat si imi spune ca nu am nici un drept sa intreb pt ca nu sunt proprietar si nici membru .
eu sunt trecuta pe contract ca girant platitor si ratele au fost oprite pe numele meu de intreprindere contractul este de vanzare cumparare cu plata in rate. am achitat ratele stabilite de orizont sa.