Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am depus în cutia poștală sectorul 6 dosarul meu, de 3 luni ...

Am depus în cutia poștală sectorul 6 dosarul meu , de 3 luni nu știu nimic de el , va rog să mă ajutați să aflu ce sa în întâmplat cu el este depus la parchetul general, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:47, 30 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noi nu avem cum sa va ajutam prea mult..Fie angajați av care sa facă demersuri, verificări fie mergeți la posta vedeți dacă a plecat,dacă a ajuns la destinatar,apoi mergeți la Parchet și solicitați informatii.Au fost și 2 luni de greva iar unele unități de Parchet nu au înregistrat plângerile depuse chiar le au trimis înapoi sau probabil le au lăsat în așteptare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare in executarea silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate ... Iulia blebe2022 Iulia blebe2022 Ce pot sa fac in cazul in care postasul imi lasa scrisori recomandate in cutia postala si semneaza in locul meu pe borderou Este a doua oara cand face asa ... (vezi toată discuția)