avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate florinacojocaru

Activitate florinacojocaru

Protectia datelor în instituțiile publice.
Buna ziua! In consilier local poate solicita date despre funcționarii publici cu privire la numele și prenumele acestuia, funcția acestuia și venitul exact obținut într-o anume luna? Poate solicita concret atribuțiile pe care le are acesta în cadrul unui proiect PNRR?
Va mulțumesc pentru orice răspuns care include și un temei legal.
Mulțumesc. Un punct de vedere legal?

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, indemnizația membrului unei comisii de concurs nu intră sub incidența art. 11 alin. (4) din Legea 153/2017 privind salarizarea.

art.11, alin 4 din Legea 153/2016, care impune limitarea veniturilor salariale pentru salariații din administrația publică.

Cornel Vasile a scris:

Ce treaba are indemnizatia viceprimarului cu indemnizatia de concurs?

Buna ziua! Am o situație încurcată. Comisie de concurs formata din funcționari publici salariați ai instituției și functionari din alte instituții. Pe salariații instituției nu ii pot plati pentru că depășesc indemnizația viceprimarului, dar pe ceilalți da? Nu este discriminare? Mulțumesc!
De unde stiti ca sunteti platit ca si un muncitor necalificat?
Răspuns la discuția Inregistrare CIM
Desigur. Insa este logic ca nu se poate incepe activitatea intr-o zi nelucratoare. Asa, prin asociere, s-ar putea incepe lucrul si sambata sau duminica. :) Corect?
Răspuns la discuția Demisie la firma in insolventa
Pai asta nu am inteles nici eu :))) Multumesc frumos! I s-a spus ca este raspunderea lui si ca ori de cate ori va fi nevoie, va fi chemat sa mai caute prin hartii, sa mai faca niste situatii...
Răspuns la discuția Demisie la firma in insolventa
Nu cred ca ati inteles sensul intrebarii mele. Actele sunt la zi. Intrebarea era referitoare la obligatia de a presta activitati in continuare, neremunerat sub sanctiunea unei amenzi.
Pentru ca este zi nelucratoare, declarata prin lege???
Nu, nu poate fi 1 iunie. Data de inceput a contractului este 2 iunie, obligatoriu, chiar daca il inregistrati de azi.