Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate vicolroxana

niste vecini s-au gandit sa monteze 2 porti de fier in fata si lateralul blocului unde locuiesc,dar fara a avea acordul tuturor locatarilor,in urma unei sesizari catre politia locala am inteles ca a fost sanctionat contraventional doar unul din acesti vecini si indrumat sa ceara autorizatie de la primarie pt acele porti.eu nu stiu cat de normal este ca atunci cand sunt 2 persoane ce fac o infractiune sa fie pedepsita doar una,cred ca ar trebui sa raspunda ambii.si in al doilea rand nu stiu daca este legal ca primaria sa emita autorizatie pt porti ce blocheaza caile de acces in locuri publice.ma poate ajuta cineva?
Răspuns la discuția Care este pedeapsa pt distrugere
pana sa se mute acest vecin in bloc nu am avut probleme de genul acesta si sincera sa fiu am fost foarte precauti si ne-am pus site de colectare la chiuvete inclusiv la cada,iar la baie avem cos de gunoi pt hartia igienica si altele.....am luat acest,,model,,din afara(am fost plecati din tara mai de mult)cat despre vecinul de jos nu mi se pare normal ca sotia acestuia sa arunce toate alea in vasul de toaleta.eu stiu ca fiecare face ce vrea in locuinta lui dar mai presus de toate trebuie sa avem si putin bun simt.

din pacate nu suntem constituiti in asociatie si asta este foarte rau
va multumesc pt sfat dar va rog puteti sa-mi precizati unde anume sa mai merg pt ca nu mai stiu?
ma aflu intr-o situatie foarte delicata,suntem de vreo 50 si ceva de zile fara apa potabila in apartament.pt ca nu am avut posibilitatea sa contribuim financiar la schimbarea conductei de scurgere care este infundata de vecinul de sub noi de la partier,acesta si-a propus sa se razbune si ne-a taiat conducta de alimentare cu apa.am depus diferite sesizari dar cam tot degeaba,chiar daca i s-a intocmit dosar penal,chiar daca a fost sanctionat acesta ne conditioneaza ca ne va da drumul la apa atunci cand vom schimba conducta de scurgere.dupa ce ca ne-a luat un drept vital oare chiar nu exista lege pt astfel de specimene?
pt ca am aparat un om bolnav si l-am ajutat la nevoie,am fost martori la mai multe nereguli,am ajuns la randul nostru sa fim barfiti,jicniti si amenintati.mai rau s-a ajuns de am fost impinsa pe scari mai apoi ne-au taiat conducta de apa ce ne alimenteaza locuinta si suntem de 50 de zile fara apa.am tot depus sesizari mai ales la politia locala care au luat in seama doar ce au vrut ei pt ca li s-a spus ca suntem niste reclamangii.nu mai stiu unde sa merg pt ca aici in oraselul in care locuiesc coruptia este la ea acasa. #-ova multumesc si astept raspunsurile dvs.::frantic: