Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie pentru porti de fier?

niste vecini s-au gandit sa monteze 2 porti de fier in fata si lateralul blocului unde locuiesc,dar fara a avea acordul tuturor locatarilor,in urma unei sesizari catre politia locala am inteles ca a fost sanctionat contraventional doar unul din acesti vecini si indrumat sa ceara autorizatie de la primarie pt acele porti.eu nu stiu cat de normal este ca atunci cand sunt 2 persoane ce fac o infractiune sa fie pedepsita doar una,cred ca ar trebui sa raspunda ambii.si in al doilea rand nu stiu daca este legal ca primaria sa emita autorizatie pt porti ce blocheaza caile de acces in locuri publice.ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 16:35, 1 Noiembrie 2014
Da, personalul din cadrul Directiei Urbanism a primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sau nu pot sa parchez langa peretele blocului unde locuiesc Tranda89 Tranda89 Intrebarea se rezuma la o varianta mai complexa de pot sau nu pot sa parchez ? Ca sa explic situatia, langa unul din peretii blocului acum ceva timp a fost ... (vezi toată discuția)
Montare poarta de acces auto si pietonal CarmenUng CarmenUng Buna ziua! Locuiesc intr-un imobil nou construit unde dezvoltatorul nu a montat si porti ci doar a ingradit curtea. Este un singur bloc cu 2 scari. Dorim sa ... (vezi toată discuția)
Afectare iluminare naturala in spatiu proprietate comuna in bloc UnQTom UnQTom Buna ziua. Am o situatie la care nu stiu unde se specifica in clar raspunsul. Intr-un bloc de locuinte un perete vitrat al casei scarilor este, pe exterior ... (vezi toată discuția)