ma aflu intr-o situatie foarte delicata,suntem de vreo 50 si ceva de zile fara apa potabila in apartament.pt ca nu am avut posibilitatea sa contribuim financiar la schimbarea conductei de scurgere care este infundata de vecinul de sub noi de la partier,acesta si-a propus sa se razbune si ne-a taiat conducta de alimentare cu apa.am depus diferite sesizari dar cam tot degeaba,chiar daca i s-a intocmit dosar penal,chiar daca a fost sanctionat acesta ne conditioneaza ca ne va da drumul la apa atunci cand vom schimba conducta de scurgere.dupa ce ca ne-a luat un drept vital oare chiar nu exista lege pt astfel de specimene?
In conditiile in care persoana in discutier face deja obiectul unui dosar penal,se impune sa asteptati solutia autoritatilor
Nu se justifica sa demarati concomitent mai multe actiuni
Nu ati explicat clar ce s-a intamplat.
Deduc ca s-a infundat canalizarea comuna si dumneavoastra nu ati putut/nu ati vrut sa contribuiti la cheltuielile cu repararea ei.
In cazul acesta ce trebuia sa faca vecinul de jos? Sa accepte sa ii curga mizeria de la dumneavoastra la el in casa?
Nu e legal ce a facut, dar nici ce ati facut dumneavoastra nu e corect.
Practic el v-a luat posibilitatea de a produce apa uzata.
pana sa se mute acest vecin in bloc nu am avut probleme de genul acesta si sincera sa fiu am fost foarte precauti si ne-am pus site de colectare la chiuvete inclusiv la cada,iar la baie avem cos de gunoi pt hartia igienica si altele.....am luat acest,,model,,din afara(am fost plecati din tara mai de mult)cat despre vecinul de jos nu mi se pare normal ca sotia acestuia sa arunce toate alea in vasul de toaleta.eu stiu ca fiecare face ce vrea in locuinta lui dar mai presus de toate trebuie sa avem si putin bun simt.
din pacate nu suntem constituiti in asociatie si asta este foarte rau
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)